Foxbet: Με τα γκολ των Ιβήρων!


Η Ιβηρική χερσόνησος είναι αυτή που μας βγάζει «δυνατές» επιλογές την Πέμπτη. Εμείς θα κρατήσουμε δύο επιλογές στα γκολ από Ισπανία και Πορτογαλία, για να πάμε ταμείο.

Αθλέτικ Μπιλμπάο – Σεβίλλη

Παρουσιάζει βελτιωμένη εικόνα η Μπιλμπάο μετά την αλλαγή στην τεχνική της ηγεσία. Μάλιστα, έρχεται από σπουδαίο διπλό, με σκορ 2-1 στην έδρα της Θέλτα, αποτέλεσμα που την έβγαλε έξω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Αυτός είναι και ο στόχος των Βάσκων. Να ξεφύγει όσο το δυνατόν πιο άμεσα από τις τελευταίες θέσεις. Από την άλλη, η Σεβίλλη έρχεται από το εντός έδρας 1-1 με την Ατλέτικο Μαδρίτης. Δεν την εξυπηρετεί βέβαια το αποτέλεσμα, αφού η Μπαρτσελόνα ξέφυγε στη βαθμολογία. Ως εδώ έφτασε δύσκολα, αποκλείοντας τη Βιγιανοβένσε στην προηγούμενη φάση με συνολικό σκορ 1-0. Οι δύο αποψινές αντίπαλες, επιβεβαιώνουν συχνά το αμφίσκορο και για αυτό το θεωρούμε safe επιλογή.

Πορτιμονένσε – Μπράγκα

Σε ένα ακόμα εκτός έδρας ματς, η Πορτιμονένσε δεν μπόρεσε να πάρει το τρίποντο, γνωρίζοντας την ήττα με σκορ 2-1 από τη Μαριτίμο. Έτσι, ανακόπηκε η πορεία της προς την πεντάδα και δεν είχε συνέχεια η μεγάλη νίκη επί της Μπενφίκα. Στην έδρα της πάντως, η κατάσταση είναι εντελώς διαφορετική, αφού έχει ηττηθεί σε μόλις ένα από τα οκτώ ματς που έχει δώσει. Από την άλλη, η Μπράγκα επικράτησε... σβηστή της Μποαβίστα με σκορ 1-0 και πέρασε μόνη 2η στη βαθμολογία. Αυτή ήταν η τρίτη συνεχόμενη νίκη της σε όλες τις διοργανώσεις και δείχνει να έχει ξεπεράσει το σοκ της 6αρας από τη Μπενφίκα. Αμφότερες οι δύο ομάδες έχουν φουλ επιθετικό στιλ και περιμένουμε ματς ροντέο. Για αυτό θα πάμε με το καλοπληρωμένο combo του αμφίσκορου με το over 2.5.

Όσα πρέπει να ξέρεις για το interwetten bonus, θα τα βρεις στο Foxbet.gr