Υποχώρησε το οδόστρωμα στην Λαρσο - Διακοπή της κυκλοφορίας στην Ε.Ο Καλλονής-Μυτιλήνης


Η κυκλοφορία διεξάγεται μέσω Ντιπι-Κεραμεια-Ιππειος.


Την διακοπή της κυκλοφορίας στην Εθνική Καλλονής-Μυτιλήνης, στο τμήμα λίγο μετά την διασταύρωση Γερας στην Λαρσο μετά και την υποχώρηση τμήμα του οδοστρώματος που έχει προκαλέσει την αποκοπή της κίνησης αποφάσισε η αστυνομία.

Η κυκλοφορία διεξάγεται μέσω Ντιπι-Κεραμεια-Ιππειος.

Οι Αρχές του νησιού βρίσκονται επί ποδός.

Το έδαφος φαίνεται ότι συγκέντρωσε μεγάλο όγκο νερού και «μαλάκωσε», με συνέπεια να υποχωρήσει τμήμα στο οδόστρωμα.

Το έδαφος έχει μαλακώσει από τη συνεχιζόμενη βροχόπτωση και για αυτό πρέπει όλοι μας να είμαστε πολύ προσεκτικοί στις μετακινήσεις μας για να αποφύγουμε τυχόν κατολισθήσεις, ειδικά τις νυχτερινές ώρες που η ορατότητα είναι περιορισμένη. 

UPDATE 00:00 31/01/19:


Υποχώρηση στο χώμα κάτω από την άσφαλτο  παρουσιάζει ένα τμήμα περίπου 100 μέτρων στο 10ο χλμ της  επαρχιακής οδού Μυτιλήνης-Καλλονής στο ρεύμα της καθόδου από την Καλλονή . Στο σημείο του δρόμου που βρίσκεται μεταξύ των δύο πρατηρίων των καυσίμων μετά τη Λάρσο, υπάρχει επικινδυνότητα να υποχωρήσει περεταίρω το οδόστρωμα και γι αυτό έχει αποκλειστεί το τμήμα αυτό από την  αστυνομία.  Όπως είπε στην ΕΡΤ Αιγαίου ο αστυνομικός διευθυντής Λέσβου Βαζούρας Ηλίας «Τοποθετήθηκε φωτεινή σήμανση ενώ δύο περιπολικά αυτοκίνητα θα βρίσκονται καθ όλη της διάρκεια της νύχτας στο σημείο για να ενημερώνουν τους οδηγούς. Δεν έχει κλείσει ο δρόμος ,  αλλά έχει στενέψει το ρεύμα της καθόδου γι αυτό θα πρέπει να επιδεικνύουν μεγάλη προσοχή οι οδηγοί και να ακολουθούν τις οδηγίες της τροχαίας.»

ΠΡΟΣΟΧΗ: Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Ε.Ο. Μυτιλήνης – Καλλονής


Ανακοινώνεται ότι, λόγω προβλήματος που παρουσιάστηκε μεσημβρινές ώρες σήμερα (30-01-2019) σε τμήμα του οδοστρώματος της Ε.Ο. Μυτιλήνης – Καλλονής στη Λέσβο και συγκεκριμένα στο ύψος του 10ου χιλιομέτρου αυτής, λαμβάνουν χώρα στο προαναφερόμενο σημείο οι απαραίτητες, κατά περίπτωση, προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.

Από τις αρμόδιες Υπηρεσίες της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λέσβου λαμβάνονται όλα τα απαραίτητα μέτρα για τη διευκόλυνση της κυκλοφορίας των οχημάτων στο οδικό δίκτυο της περιοχής.

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων, για την ασφάλεια τους και για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους, να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά τις μετακινήσεις τους στην παραπάνω περιοχή και να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των αστυνομικών.