Κάντε την αρχή με μια Καταχώρηση - Ζητήστε Προσφορά


Ιστοσελίδα στο Google & Καταχώρηση στους χάρτες με τον πιο οικονομικό τρόπο ** €99.

Google My Business: Τι είναι και τι μπορεί να κάνει για τον επαγγελματία και την επιχείρησή.

Το Google My Business είναι η πλατφόρμα της Google με καταχωρήσεις, κυρίως μικρών και μικρομεσαίων επιχειρήσεων, που έχει σχεδιαστεί για να διευκολύνει την προβολή τους στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google.

 Όταν λοιπόν κάποιος ψάχνει για μια επιχείρηση στη Google, στοιχεία όπως ο αριθμός τηλεφώνου της επιχείρησης, η διεύθυνσή της, κριτικές πελατών κλπ που τραβήχτηκαν από τη σελίδα της My Business θα προβληθούν στα αποτελέσματα.

Επίσης, με βάση τις πληροφορίες που έχουν δηλωθεί στο My Business προφίλ μιας επιχείρησης, εμφανίζεται η φυσική τοποθεσία της στους χάρτες Google επιτρέποντας τους πελάτες να την εντοπίζουν πιο εύκολα.



Αναλαμβάνουμε  να καταχωρηθεί η επιχείρηση σας με φωτογραφίες και στοιχεία επικοινωνίας σας στη μεγαλύτερη μηχανή αναζήτησης και του χάρτες της Google.

Προσφέρουμε την δυνατότητα να προβληθείτε με κατασκευή ιστοσελίδας στη Google με:
  • Ιστοσελίδα
  • Προϊόντα
  • Προσφορές
  • Νέα - Ανακοινώσεις
  • Στοιχεία επικοινωνίας
  • Φωτογραφίες
  • Διαδραστικός Χάρτης

Προβάλετε το επάγγελμα σας και την επιχείρηση σας, κάντε πωλήσεις προϊόντων και υπηρεσιών με το πιο οικονομικό τρόπο με €99



Για περισσότερες πληροφορίες και παραδείγματα επισκεφτείτε την σελίδα μας
https://google-listings.business.site διαφορετικά

συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνησουμε εμείς μαζί σας το συντομότερο δυνατό.
https://goo.gl/forms/sAhr14dwAt1Hw0FY2 η στείλτε μας E-MAIL στο lesvosmedia@gmail.com 

Για την συμμετοχή σας στην προσφορά απαιτείται προσωπικό email, η πληρωμή μπορεί να γίνει με Τραπεζική Κατάθεση ή Εντολή μεταφοράς Paypal, Τα αρχεία (κείμενα, φωτογραφίες, αποστέλνονται ηλεκτρονικά, η αποστολή απόδειξης, ή τιμολογίου εφόσον ζητηθεί και μας αποστείλετε τα στοιχεία σας εκδίδεται εντός 30 ημερών απο την κατάθεση). **Η τιμή προσφοράς δεν περιλαμβάνει Φ.Π.Α