“Daddy Cool”- Μπαμπάδες της Λέσβου δώρισαν ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό στην παιδιατρική κλινική

παραδόθηκε στο νοσοκομείο ιατροτεχνολογικός εξοπλισμός αξίας 3.255 €. 


Η ομάδα “Daddy Cool”, είναι μία ομάδα φίλων και γνωστών η οποία οργάνωσε - μέσω της έκδοσης ενός ημερολογίου το 2015 - τη συλλογή ενός ποσού με σκοπό τη στήριξη της παιδιατρικής κλινικής του Βοστάνειου Νοσοκομείου Μυτιλήνης σε ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό.

Η στήριξη αυτή έγινε πραγματικότητα την περασμένη Πέμπτη 24 Ιανουαρίου, όταν εκ μέρους της ομάδας παραδόθηκε στο νοσοκομείο ιατροτεχνολογικός εξοπλισμός αξίας 3.255 €.  Η αγορά του εξοπλισμού έγινε κατόπιν συνεννόησης με το νοσοκομείο και σύμφωνα με τις ανάγκες της παιδιατρικής κλινικής αυτή τη στιγμή, όπως αυτές μας μεταφέρθηκαν από τον προϊστάμενό της.

Αφού έγινε η απαραίτητη έρευνα αγοράς, αγοράστηκαν 8 Οξύμετρα με 2 νεογνικούς αισθητήρες, 2 αναλογικά και 2 ηλεκτρονικά πιεσόμετρα με περιχειρίδες, 3 τηλεοράσεις 28” με τις βάσεις τους, 7 βραστήρες και 6 τηλέφωνα για τους θαλάμους και 6 τεμάχια head boxes (μονάδες παροχής οξυγόνου). Όλος ο εξοπλισμός έχει ελεγχθεί τόσο για την ποιότητα του όσο και για την καλυψη των προϋποθέσεων ασφαλείας για τους χρήστες του.


Θα θέλαμε για μία ακόμη φορά να ευχαριστήσουμε θερμά όλους όσους αφιλοκερδώς συμμετείχαν στην πραγματοποίηση και ολοκλήρωση αυτής της προσπάθειας καθώς και όλους όσους τη στήριξαν και να ευχηθούμε σε όλα τα παιδιά πάντα υγεία και πολλά χαμόγελα.