Σε ετοιμότητα οι αγρότες της Λέσβου για παλλεσβιακή κινητοποίηση- Γενική συνέλευση στην Ο.Α.Σ.Λ



Η Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Λέσβου καταγγέλλει τη κυβέρνηση για τα νέα αγροτοδικεία


Η Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Λέσβου καταγγέλλει τη κυβέρνηση για τα νέα αγροτοδικεία που έστησε σε μια περίοδο που η μικρομεσαία αγροτιά της χώρας μας βρίσκετε στους δρόμους ενάντια σε μια αντιαγροτική – αντιλαϊκή πολιτική που μας οδηγεί στην εξαθλίωση.
       
Η αγροτιά δεν κάνει πίσω και δεν τρομοκρατείτε από τέτοιες πρακτικές, που στόχο έχουν να μας εκφοβίσουν και να μας αποτρέψουν από τη διεκδίκηση των αιτημάτων μας.
      
Στεκόμαστε στο πλάι των συναδέλφων μας που θα συρθούν στα δικαστήρια αλλά και πλάι σε όλους αυτούς που βρίσκονται στα μπλόκα και στο δρόμο του αγώνα σε όλη την ηπειρωτική χώρα.
      
Η Ομοσπονδία καλεί τους αγρότες και κτηνοτρόφους του νησιού μας, να βρίσκονται σε ετοιμότητα για παλλεσβιακή κινητοποίηση τις επόμενες μέρες μετά τη γενική συνέλευση. Το πλαίσιο αιτημάτων για το οποίο αγωνιζόμαστε ταυτίζετε με αυτό της πανελλαδικής επιτροπής των μπλόκων, βάζοντας επιπλέον τα ειδικότερα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε στο νησί μας.      
                                    
Αποζημιώσεις των ελαιοπαραγωγών, μέτρα προστασίας από τον καταρροϊκό πυρετό, οργάνωση και εκτέλεση της δακοκτονίας για τη φετινή σεζόν από τη περιφέρεια με ευθύνη του υπουργείου αγροτικής ανάπτυξης.