Καραγεωργιου Ε: «Στενός συνεργάτης του Γαληνού ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γ. Παλλης»


Ανακοίνωση του δημοτικού συμβούλου και πρόεδρου της ΝΟΔΕ Λέσβου Στρατή Καραγεωργιου για την υποψηφιότητα στον Δήμο Λέσβου η Μυτιλήνης του νυν δημάρχου Σπύρου Γαληνού


Είναι λογικό ο Δήμαρχος Λέσβου, κύριος Γαληνός, να έχει ως στενό συνεργάτη τον βουλευτή του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. κύριο Πάλλη!! Ανήκουν, άλλωστε, και οι δύο στο μέχρι πρόσφατα κυβερνητικό συνασπισμό ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-ΑΝ.ΕΛ.

Είναι εκείνοι που χειρίστηκαν και εκτέλεσαν όλες τις κυβερνητικές πολιτικές στο νησί μας, με αποκορύφωμα το μεταναστευτικό-προσφυγικό.

Είναι εκείνοι που:

Διαχειριζόμενοι την πολιτική των ανοιχτών συνόρων, κατόρθωσαν να μετατρέψουν το νησί μας σε μία φυλακή παράνομων μεταναστών.

Παραχώρησαν παράτυπα τον Καρά Τεπέ σε Μ.Κ.Ο. δημιουργώντας ένα νέο Hot spot, δεσμεύοντας, έτσι, το χώρο που ήταν προγραμματισμένος για να κατασκευαστεί το νέο κολυμβητήριο, χωρίς τα προβλήματα που υπάρχουν σήμερα.

Δήλωναν ότι το νησί μας μπορεί να φιλοξενήσει κάποιες χιλιάδες παράνομων μεταναστών.
Απουσίαζαν χαρακτηριστικά από το συλλαλητήριο στη πλατεία Σαπφούς για το Μακεδονικό ετοιμάζοντας, την ίδια ώρα, τη φιέστα για την ανακοίνωση της υποψηφιότητας Γαληνού ως Δήμαρχου με τη στήριξη του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.     

Σήμερα ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. μετράει τις δυνάμεις του για να αποφασίσει αν θα σπάσει το Δήμο Λέσβου ή όχι. Ο στόχος του δεν είναι το καλό των πολιτών του νησιού μας, αλλά με ποιόν τρόπο θα μπορέσει να στηρίξει την υποψηφιότητα Γαληνού στις επόμενες Δημοτικές εκλογές.

Στις αυριανές αυτοδιοικητικές εκλογές η Λέσβος θα πρέπει να αποφασίσει αν θέλει έναν Δήμαρχο που ενδιαφέρεται για τους πολίτες της ή ένα Δήμαρχο που εξυπηρετεί τα συμφέροντα των πολιτικών του προϊσταμένων, όπως κάνει μέχρι σήμερα ο κύριος Γαληνός.    

ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΝΟ.Δ.Ε. ΛΕΣΒΟΥ
ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΛΕΣΒΟΥ