Βράβευση, δώρα, χρυσό φλουρί, και παιδικά χαμόγελα στην Κοπή βασιλόπιτας του Συλλ. Μικρασιατών της Σκάλας Λουτρών «ΤΟ ΔΕΛΦΙΝΙ»



Κοπή της βασιλόπιτας του Συλλόγου Μικρασιατών της Σκάλας Λουτρών «ΤΟ ΔΕΛΦΙΝΙ» την Κυριακή 13-1-2019.


Στην βιβλιοθήκη του Συλλόγου, την Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2019 στις 6 το απόγευμα το Δ.Σ. του Συλλόγου Μικρασιατών της Σκάλας Λουτρών «ΤΟ ΔΕΛΦΙΝΙ», έκοψε την βασιλόπιτά του.
  
Παρόντες ο ιερέας της ενορίας μας ο οποίος την ευλόγησε, ο ψάλτης και μέλος του Συλλόγου κ. Σωτήρης Μαμουνής, ο πρόεδρος του Τοπικού μας Συμβουλίου κ. Βασίλης Μαμώλης, ο πρόεδρος του Αετού Λουτρών κ. Νίκος Σπανός, ο πρόεδρος του Συλλόγου Αλιέων κ. Ιωάννης Μολυβιάτης και πολλά μέλη του Συλλόγου.
  
Το φλουρί,  ήταν προσφορά από το χρυσοχοείο  «Βέτσικα» και  μετά από κλήρωση το κέρδισε η κ. Θεοδώρα Βέντου με τον αριθμό 43. Δεύτερος τυχερός μετά το φλουρί ήταν η κ. Κατερίνα Γρηγορέλλη η οποία με τον αριθμό 39 κέρδισε ένα γυναικείο ρολόι, προσφορά από το κατάστημα «Ρολογάδικο». Στους παρόντες προσφέρθηκαν καφές, αναψυκτικά, και ποτά με διάφορα εδέσματα



Λίγο πριν το κόψιμο της Βασιλόπιτας ο Σύλλογος μας βράβευσε με την απονομή τιμητικής πλακέτας, τον δάσκαλο μουσικής κ. Γρηγόρη Μολυβιάτη για την 20ετή και πλέον προσφορά του στο τμήμα μουσικής του Συλλόγου.

Στο τέλος της εκδήλωσης έγινε η κλήρωση των δώρων της λαχειοφόρου αγοράς και κέρδισαν οι παρακάτω αριθμοί:

Ο αριθμός 1155 κέρδισε τον αφυγραντήρα,  ο αριθμός 377 κέρδισε την τηλεόραση, ο αριθμός 1132 κέρδισε την καφετιέρα εσπρέσο, ο αριθμός 1064 κέρδισε το ηλεκτρικό υπόστρωμα και τέλος ο αριθμός 676 κέρδισε ένα ρολόι smart watch.



Οι τυχεροί μπορούν να επικοινωνήσουν για την παραλαβή των δώρων στο τηλ. 69746.40419 κ. Δημήτρη Παπαχρυσό.