«Συκαμιά-Λεπέτυμνος-Συκαμιά»- Η Κυριακάτικη πεζοπορία από τον ΟΡΕΙΑΣΑυτή την Κυριακή 13 Ιανουαρίου, θα περπατήσουμε σε μερικά από τα ομορφότερα μονοπάτια του νησιού στην περιοχή της Συκαμιάς ,την ίδια διαδρομή που μας ακύρωσε η βροχή πέρυσι το Νοέμβριο .


Η διαδρομή θα ξεκινήσει από το χωριό ,θα περάσουμε από  τα ερείπια του Χάλικα και τον Λεπέτυμνο και θα επιστρέψουμε στη Συκαμιά. Θα είναι μέτριας δυσκολίας διάρκειας  περίπου 4 ωρών και θα ακολουθήσει γεύμα σε ταβέρνα της περιοχής. Είναι κυκλική ,οπότε  όσοι θέλουν  μπορούν να έλθουν με το αυτοκίνητο τους ,θα πρέπει όμως να δηλώσουν τη συμμετοχή τους στην πεζοπορία (και ίσως στην ταβέρνα ) για να διευκολύνουν τους οργανωτές.

H αναχώρηση θα γίνει στις 09:00 από το My Market του κεντρικού parking της Μυτιλήνης. Τα ορειβατικά μποτάκια ,όπως τις περισσότερες φορές, είναι απαραίτητα και καλό είναι να φέρουμε ένα αδιάβροχο και ένα δεύτερο ζευγάρι παπούτσια (για μετά ) γιατί θα συναντήσουμε πολλές λάσπες

Παρακαλούμε να δηλώσετε συμμετοχή για τη μεταφορά με το  πούλμαν , την ταβέρνα ή απλώς το ότι θα περπατήσετε  μαζί μας  έως τις 20:00  της Παρασκευής 11/01 κατά προτίμηση μέσω της φόρμας δήλωσης, ή τηλεφωνικά στο 6946306487 (Αντωνία). Εάν οι συμμετοχές ξεπεράσουν τις διαθέσιμες θέσεις, θα τηρηθεί χρονική σειρά προτεραιότητας και δεν θα γίνεται πλέον αποδοχή απαντήσεων από την  φόρμα δήλωσης.

Για τυχόν ακυρώσεις παρακαλούμε να  ειδοποιήσετε εγκαίρως τηλεφωνικά.