Απίστευτο: Ταξίαρχος της ΕΛΑΣ στην Λέσβο δίνει εντολή να μετρηθούν οι επιβάτες που θα πάνε στο Συλλαλητήριο από την Μυτιλήνη;


Σε μια σημαντική αποκάλυψη προέβη ο γνωστός δημοσιογράφος και οικονομολόγος, Γιώργος Αδαλής


Σε μια σημαντική αποκάλυψη προέβη ο γνωστός δημοσιογράφος και οικονομολόγος, Γιώργος Αδαλής, ο οποίος δημοσιεύει έγγραφο - εντολή της ΕΛΑΣ για...καταμέτρηση επιβατών που πρόκειται να επιβιβαστούν στο πλοίο ΔΙΑΓΟΡΑΣ με προορισμό τον Πειραιά για να συμμετάσχουν στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία την Κυριακή.

Ακολουθεί εκτενές απόσπασμα της ανάρτησης του κ. Αδαλή:

Όπως βλέπετε στο έγγραφο που ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ , διακινήθηκε κατόπιν διαταγής του Ταξίαρχου των νησιών Βορείου Αιγαίου, η Αστυνομική Διεύθυνση της Λέσβου, διατάσει όλες τις υπηρεσίες της, να αναφέρουν πόσοι επιβάτες πρόκειται να ταξιδέψουν με πλοίο την Παρασκευή για το Συλλαλητήριο της ΑΘΗΝΑΣ. Μάλιστα αναφέρει ότι μια «Κίνηση Πολιτών» της Λέσβου, καλεί τους πολίτες να παραστούν στην Αθήνα στις 20 του μηνός ημέρα Κυριακή.

Επειδή λοιπόν Σάββατο δεν έχει πλοίο για Πειραιά αλλά μόνο Παρασκευή (συγκεκριμένα αποπλέει από το λιμάνι Μυτιλήνης το πλοίο «Διαγόρας») καλεί τους αστυνομικούς να … κάνουν καταμέτρηση!!! Η Αστυνομική Διεύθυνση Λέσβου δηλαδή, καλεί τις υπηρεσίες να αναφέρουν, ΠΟΣΟΙ επιβάτες θα φύγουν για Αθήνα και με ΤΙ μεταφορικά μέσα θα πάνε!!!

Το έγγραφο αυτό θεωρώ ότι είναι πολύ σοβαρό και κάποιος πρέπει να το φέρει στη Βουλή! Ο Ταξίαρχος των νησιών (που κατάγεται από την Μακεδονία και η σύζυγος του εργάζεται στη Θεσσαλονίκη), μόνος του αποφάσισε να καταγράψει «κεφάλια» διαδηλωτών ή έλαβε εντολή για να το κάνει; ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ;


Πότε στο παρελθόν η ΕΛΑΣ, όταν γινόταν συλλαλητήρια, έκανε καταγραφή στα λιμάνια, πόσοι θα πάνε να διαμαρτυρηθούν; 


Πηγή freepen.gr