Betmasters: Φορμαρισμένοι και… ασταμάτητοι


Ακόμα ένα άκρως κερδοφόρο Σαββατοκύριακο ήταν αυτό που πέρασε για τους tipsters του Betmasters, που συνεχίζουν να πετάνε… φωτιές.


Σε φοβερή φόρμα συνεχίζουν να βρίσκονται οι tipsters του Betmasters, οι οποίοι επιβεβαίωσαν πάμπολλες πετυχημένες επιλογές και αυτό το Σαββατοκύριακο.

O Wise έπιασε από νωρίς… δουλειά το Σάββατο ποντάροντας στο combo άσου και over της αναμέτρησης Σεβίλλη – Λεβάντε και πληρώθηκε εύκολα. Συνέχισε με τον άσο της Ατλέτικο κόντρα στη Χετάφε στο 1.70 και συνέχισε τις επιτυχίες «πετώντας» στην Μπουνστεσλίγκα. 

Εκεί στήριξε δυναμικά τον άσο της Μάιντζ κόντρα στη Νυρεμβέργη και το goal/goal στο Φράιμπουργκ – Χοφενχάιμ φτάνοντας πολύ εύκολα στο ταμείο. Από πλευράς Ιταλίας και Γαλλίας παρέμεινε στις υψηλές πτήσεις με τον άσο της Σαμπντόρια στο 1.75, το 1Χ της Ντιζόν με τη Μονακό και το στήριγμα της Μονπελιέ κόντρα στην Καέν. Το πραγματικό πάρτι, πάντως, το έκανε στο δίδυμο αγώνων Φέγενορντ – Αγιαξ και Αταλάντα – Ρόμα. Και στα δύο ματς επέλεξε το combo goal/goal και Over και όσοι ακολούθησαν πανηγύρισαν από το πρώτο ημίχρονο. Συνολικά και στα δύο ματς σημειώθηκαν 14 γκολ!

Μάθε τις μεγάλες επιτυχίες των υπολοίπων tipsters του Betmasters το περασμένο Σαββατοκύριακο