ΚΩΔΙΚΑΣ ΚΟΥ-ΚΟΥ-ΤΖΑ | 6ο ΚΥΝΗΓΙ ΚΡΥΜΜΕΝΟΥ ΘΗΣΑΥΡΟΥ ΜΟΛΥΒΟΥ


ΚΩΔΙΚΑΣ ΚΟΥ-ΚΟΥ-ΤΖΑ


Μυστήριο καλύπτει το χωριό καθώς κάτοικοι και περίοικοι είναι αναστατωμένοι από ένα αναπάντεχο γεγονός. Η συμμορία των Μαφιόζων έφτασε και η σκιά της εθεάθη να περιδιαβαίνει τα ιστορικά στενά του Μολύβου.

Ένα πέπλο ομίχλης, φόβου και καταχνιάς απλώθηκε παντού...  

Η παρουσία της εδώ δεν μπορεί να προμηνύει κάτι καλό ή μήπως μπορεί?

Ο κώδικας είναι έτοιμος και χρειάζεται την πολύτιμη συμβολή των κατοίκων για να λυθεί.

Μόνο έτσι η λύτρωση θα έρθει και η σκιά θα διαλυθεί.

Οι αποκαλύψεις θα είναι καταιγιστικές!!!

Το κουβάρι της αλήθειας θα δώσει σε όλους την ευκαιρία να ανακαλύψουν τον εαυτό τους και θα φανερώσει τα κρυμμένα μυστικά.

Οι μάσκες θα πέσουν!!!

Στο τέλος η ανατροπή θα είναι καθοριστική για όλους.  

Ζήσε και εσύ το κυνήγι μαζί μας…



Ο Φορέας Τουρισμού Μολύβου ανακοινώνει το 6ο  Κυνήγι Κρυμμένου Θησαυρού Μολύβου που θα γίνει στις 1-3 Μαρτίου 2019.

Ο Μόλυβος και η ευρύτερη περιοχή προσφέρει και φέτος την ευκαιρία να ζήσετε ακόμη μία διοργάνωση θεσμό, που χρόνο με τον χρόνο δυναμώνει και κερδίζει τις καρδιές όλων. Ένα παιχνίδι που μέσα από αυτό μαθαίνουμε να συνεργαζόμαστε, να αγαπάμε, να κυνηγάμε!!. Αυτός είναι ο «θησαυρός» όλα αυτά τα χρόνια για εμάς.

Η διοργάνωση θα ξεκινήσει την Παρασκευή το βράδυ 01/03/2019, στις 19:00, στο Συνεδριακό Κέντρο Μολύβου με τον διαγωνισμό Καλύτερης Συνολικής Παρουσίας όπου οι ομάδες θα αναμετρηθούν σε δύο διαγωνισμούς ταυτόχρονα, της καλύτερης αμφίεσης ως ομάδα και του καλύτερου βίντεο σποτ ή καλύτερου θεατρικού σκετς.

Την Κυριακή, 03 Μαρτίου, στις 10:00 π.μ. η διοργάνωση θα συνεχιστεί με το παιχνίδι του κρυμμένου θησαυρού, με κέφι, αποκριάτικη διάθεση, αλλά και πάθος για τη νίκη. Απαραίτητα εφόδια είναι το χαμόγελο, η ευρηματικότητα, η γρήγορη αντίληψη, η πονηριά, η ομαδικότητα και η ευγενής άμυλα!

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Οργανώστε σωστά  την ομάδα σας και δηλώστε έγκαιρα συμμετοχή. Τις πληροφορίες για τους κανονισμούς και τους όρους συμμετοχής θα τις βρείτε στον παρακάτω σύνδεσμο http://bit.ly/2Tzx8yK καθώς επίσης και από την σελίδα του κυνηγιού στο Facebook:https://www.facebook.com/molyvostreasurehunt/

Οι αιτήσεις συμμετοχής θα παραλαμβάνονται από τα γραφεία του Φορέα Τουρισμού Μολύβου, από τη Δευτέρα 18  Φεβρουαρίου 2019 ως την Τρίτη 26 Φεβρουαρίου, τις εργάσιμες ημέρες από τις 10:00 – 14:00. Οι πληροφορίες μπορούν να σας δοθούν εγγράφως και ηλεκτρονικά από τα γραφεία του Φορέα

(Τηλ.: 22530 71 990, Email: visitmolyvos@gmail.com)

Προσκαλούμε όλους τους φίλους που δεν μένουν κοντά στην περιοχή μας, αλλά θέλουν να νοιώσουν την αδρεναλίνη τους στα ύψη,  να συμμετέχουν είτε ως παίχτες είτε ως θεατές.

Ελάτε στο κυνήγι θησαυρού Μολύβου για μια έξυπνη, ψυχαγωγική πρωτότυπη εμπειρία.