Σε τραγική κατάσταση το αγροτικό δίκτυο Ερεσού- 5 μήνες μόνο υποσχέσεις καταγγέλλει ο αγροτικός σύλλογος της περιοχής


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΡΕΣΟΥ


Ο Αγροτικός Σύλλογος Ερεσού, έγκαιρα από τις 30/8/2018, με έγγραφό του στο Δήμο Λέσβου, αλλά και με τηλεφωνική επικοινωνία με το Δήμαρχο Λέσβου και τον αντιδήμαρχο κ. Κατζανό Γ., είχε επισημάνει την κακή κατάσταση στην οποία βρίσκεται το αγροτικό δίκτυο περιοχής Ερεσού.
Πήραμε την υπόσχεση, ότι μετά τα μέσα Νοεμβρίου θα προγραμματιστούν οι εργασίες αποκατάστασης του αγροτικού δικτύου της περιοχής μας.
......... Πέρασαν 5 μήνες χωρίς να γίνει απολύτως τίποτα,φυσικά και με ευθύνες του προέδρου και του Τοπικού Συμβουλίου Ερεσού.

Ο Αγροτικός Σύλλογος, χθες 28/1/2019, με νέα του παρέμβαση στο Δήμο Λέσβου και συγκεκριμένα με την αντιδήμαρχο κ. Ιωσηφέλλη Αθηνά και μετά τις έντονες βροχοπτώσεις, ζήτησε μας πει ο Δήμος πότε θα αρχίσουν επιτέλους οι εργασίες.

Είναι τέτοια η κατάσταση των αγροτικών δρόμων, που πολλοί κτηνοτρόφοι αναγκάζονται να πληρώνουν ιδιώτες για να τους επισκευάσουν, προστατεύοντας την σωματική τους ακεραιότητα , τα αγροτικά τους μηχανήματα αλλά και να έχουν πρόσβαση στα κοπάδια τους και να μεταφέρουν ζωοτροφές.

Η αντιδήμαρχος υποσχέθηκε, ότι την Παρασκευή 1/2/2019 θα μας απαντήσει για τον προγραμματισμό της επισκευής των αγροτικών δρόμων της περιοχής μας.

Περιμένουμε...........,.......

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΑΡΑΚΟΥΣΗ ΧΡΥΣΑΦΕΝΙΑ

Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΖΑΖΑΡΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ