Αγόρι το πρώτο βρέφος του 2019 στην ΛέσβοΑρσενικού γένους  είναι το πρώτο μωρό του 2019 το οποίο γεννήθηκε κατά την  αλλαγή του νέου έτους στην Μαιευτική κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Μυτιλήνης


Η Αντιδήμαρχος, Αναστασία Αντωνέλλη, εκ μέρους του Δήμου Λέσβου και του Δημάρχου Σπύρου Γαληνού, επισκέφθηκε σήμερα το μεσημέρι, το πρώτο παιδί που γεννήθηκε στη Λέσβο,  κατά την  αλλαγή του νέου έτους.

Συγκεκριμένα, η Αντιδήμαρχος, παρουσία του Συντονιστή Διευθυντή της Μαιευτικής – Γυναικολογικής Κλινικής του Βοστάνειου Νοσοκομείου Μυτιλήνης, Παναγιώτη Προβέντζα, επισκέφθηκε στη Μαιευτική - Γυναικολογική Κλινική τους ευτυχισμένους γονείς, τη μητέρα Βασιλική Δουλγερίδου και τον πατέρα Αντώνη Μαθιέλλη και πρόσφερε λουλούδια και ένα φλουρί.

Ευχήθηκε κάθε ευτυχία στους ίδιους και στο μικρό τους γιο, επισημαίνοντας, μεταξύ άλλων, ότι η γέννηση κάθε νέου παιδιού στο νησί μας αποτελεί σημαντικό γεγονός και δίνει ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο, με δεδομένο ότι το δημογραφικό πρόβλημα είναι πολύ έντονο.

Επίσης, ευχήθηκε καλή δύναμη στους γιατρούς και στο προσωπικό του Βοστάνειου, που δίνουν καθημερινά τον δικό τους αγώνα, για την όσο το δυνατόν καλύτερη παροχή υπηρεσιών υγείας.

Η κα Αντωνέλλη, δέχθηκε τις θερμές ευχαριστίες των γονιών του νεογέννητου αλλά και του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού του νοσοκομείου μας.