Χαμογέλα, κοπή βασιλόπιτας και απολογισμός της κοινωνικής πολίτικης του δήμου στην εκδήλωση των ΚΑΠΗ για το 2019

Όπως κάθε χρόνο έτσι και εφέτος πραγματοποιήθηκε η κοπή  βασιλόπιτας για τα μέλη των ΚΑΠΗ Μυτιλήνης και Πλωμαρίου.


Την Παρασκευή 25 Ιανουαρίου  2019, τα μέλη του ΚΑΠΗ Μυτιλήνης και την  Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2019, τα μέλη του ΚΑΠΗ Πλωμαρίου, συμμετείχαν στις όμορφες γιορτές κοπής της βασιλόπιτας τους, που οργάνωσε ο Οργανισμός Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης του Δήμου Λέσβου .

Εκ μέρους της Δημοτικής Αρχής, η αρμόδια Αντιδήμαρχος και Πρόεδρος του Οργανισμού, Αναστασία Αντωνέλλη, πέρα από τις ευχές για μια καλή χρονιά γεμάτη υγεία και αφού ευχαρίστησε τους εργαζόμενους στα ΚΑΠΗ για την συνεργασία τους, παρουσίασε τον απολογισμό έργων και δράσεων της Δημοτικής αρχής στον τομέα της Κοινωνικής Πολιτικής που υλοποιήθηκαν το 2018, καθώς και τον προγραμματισμό για το 2019.



Παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες τα δύο ΚΑΠΗ του Δήμου γέμισαν ασφυκτικά από τα μέλη τους, αποδεικνύοντας για μια ακόμη φορά ότι τα ΚΑΠΗ αποτελούν μια όμορφη κυψέλη για τους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας του τόπου μας.


Την εκδήλωση του ΚΑΠΗ Πλωμαρίου τίμησαν με την παρουσία τους: ο κ. Μανώλης Αρμενάκας, Γεωγραφικός Αντιδήμαρχος Πλωμαρίου, ο κ. Κυριάκος Πετρέλλης Περιφερειακός Σύμβουλος- Αντιπρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου, η κα Γαρουφαλλιά Βάμβουρα Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Πλωμαρίου και ο κ. Στέφανος Σανιδάς Διευθυντής του Γηροκομείου Πλωμαρίου.