Τον πήρε η θάλασσα που αγαπούσε…- Νεκρός ο γνωστός τουριστικός πράκτορας Αντώνης Πικουλος- Η Τραγική ειρωνεία (PICS, VID)


Νεκρός απεγκλωβίστηκε χτες μέσα από το αυτοκίνητο του με το οποίο έπεσε στο λιμάνι της Μυτιλήνης ο 83χρονος Αντωνης Πίκουλος.

Ο επιχειρηματίας, επίτιμος πρόεδρος της Ένωσης Τουριστικών Πρακτόρων Λέσβου επιχείρησε χτες στις 3:30 περίπου να σταθμεύσει το αυτοκίνητό του δίπλα στο πεζοδρόμιο, ακριβώς απέναντι από το τουριστικό και ναυτιλιακό πρακτορείο που διατηρεί η οικογένειά του. 

Για άγνωστους λόγος ανέβηκε στο πεζοδρόμιο και με ταχύτητα έπεσε στην θάλασσα, όπου και βυθίστηκε, σε απόσταση περίπου 10 μέτρων από την άκρη της προβλήτας.

Άμεσα έπεσαν στη θάλασσα δύο περαστικοί νεαροί χωρίς όμως οι προσπάθειές τους να έχουν αποτέλεσμα, αφού το αυτοκίνητο είχε αναποδογυρίσει και ένα τμήμα του είχε βυθιστεί στη λάσπη του πυθμένα, σε βάθος περίπου 7 μέτρων από την επιφάνεια της θάλασσας, ενώ ο κυρ Αντώνης φορούσε και την ζώνη του..



Τελικά, περίπου στις 6 το απόγευμα και μετά από 2,5!!! ώρες αναμονής λόγο δυσκολίας εύρεσης δυτών ανασύρθηκε το αυτοκίνητο, από το οποίο και απεγκλωβίστηκε νεκρός ο ναυτιλιακός πράκτορας.

Τραγική ειρωνεία ότι το αμάξι του άτυχου Αντώνη Πικουλου ετών 83 έπεσε ακριβώς απέναντι από το πρακτορείο που διατηρεί με την ονομασία PICOLO TRAVEL.


Η κηδεία του θα γίνει αύριο στις 3.30 το μεσημέρι στο Ιερό Ναό του Αγίου Θεράποντα ενώ επιθυμία της οικογένειας είναι αντί στεφάνου τα χρήματα να διατεθούν για τα παιδιά της «Κυψέλης».



Η ανακοίνωση του λιμεναρχείου:

Μεσημβρινές ώρες σήμερα, Ι.Χ.Ε. όχημα έπεσε στη θαλάσσια περιοχή εντός του εσωτερικού λιμένα Μυτιλήνης, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, με μοναδικό επιβαίνοντα τον 83χρονο οδηγό του.

Άμεσα στέλεχος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και διερχόμενος πεζός έπεσαν στη θάλασσα προκειμένου απεγκλωβίσουν τον οδηγό, χωρίς αποτέλεσμα, ενώ συνεχίστηκαν οι προσπάθειες απεγκλωβισμού του με τη συνδρομή περιπολικού σκάφους Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., βοηθητικού σκάφους δύναμης FRONTEX, κλιμακίου Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, αυτοδύτη - στελέχους πλοίου ανοιχτής θάλασσας Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και αυτοδυτών Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης, επίσης χωρίς αποτέλεσμα.

Το ανωτέρω όχημα, είχε βυθιστεί σε βάθος περίπου εφτά μέτρων (7m) και σε απόσταση περίπου δέκα μέτρων (10m) από τον κριπιδότοιχο, ενώ βρισκόταν καθισμένο με τον ουρανό επί του λασπώδους βυθού. Στη συνέχεια, ανελκύστηκε από γερανοφόρο όχημα, ενώ ο 83χρονος οδηγός αφού απεγκλωβίστηκε με τη συνδρομή στελεχών Π.Υ., διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.


 Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Μυτιλήνης που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής.

Το LesvosPost εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια προς την οικογένεια….

Με τον γιο του Ηλία 




Με τον γιο του Ηλία