Στην αγορά η συνεταιριστική φέτα Μεσοτόπου Λέσβου


Τα κατάφεραν οι Μεσοτοπίτες συνεταιριστές και στην αγορά διατίθεται από την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου η φέτα ΠΟΠ του Αγροτικού Κτηνοτροφικού Συνεταιρισμού Μεσοτόπου.

Πρόκειται για μια προσπάθεια των αγροτών της περιοχής που αποφάσισαν να τυροκομήσουν μόνοι τους το γάλα των 100 παραγωγών της δυτικής Λέσβου και εκτιμάται ότι θα διαθέσουν φέτος περίπου 1.000 τόνους φέτα στην αγορά.

Η φέτα αρχικά θα πωλείτε στο Παντοπωλείου του Συνεταιρισμού στο Μεσότοπο και σε επιλεγμένα σημεία στο νησί. Στόχος των υπευθύνων είναι τις επόμενες ημέρες να αυξηθούν τα σημεία πώλησης και να φθάσει το προϊόν εκτός Λέσβου.

Σας ενημερώνουμε ότι μπορείτε προς το παρόν, να προμηθευτείτε τη Φέτα μας, για την Καλλονή απο την κρεαταγορά-Super Market "Σελάχας", για τη Μυτιλήνη, απο το Super Market "Μυτιλήνη" στη Χρυσομαλλούσα, για τη Σκαλα Καλλονής, απο το Mini Market της "Κωνσταντίνας Γάλα", για την Άντισσα, απο το Mini Market του κ. Λεοντίου και του κ. Λουκή, για το Σκαλοχώρι απο το Mini Market της κας. Βρυσαώτη και απο άλλα σημεία σε διάφορα χωριά της δυτικής Λέσβου. Τη Δευτέρα θα σας ενημερώσουμε για τα υπόλοιπα σημεία πώλησης στην πόλη της Μυτιλήνης.. Ευχαριστούμε..!!