Με την πλάτη στον τοίχο ο Αιολικός στην Σαντορίνη


αύριο στις 11.00 στην Σαντορίνη


Ένα από τα πλέον κρίσιμα παιχνίδια του μέχρι σήμερα και σίγουρα καθοριστικό για την συνέχεια, δίνει αύριο στις 11.00 στην Σαντορίνη ο Αιολικός, φιλοξενούμενος από τον τοπικό Πανθηραικό για την 10η αγωνιστική της Γ Εθνικής.

 Έχοντας μόλις μία νίκη και μια ισοπαλία (σαν ήττα όμως) στα τελευταία πέντε παιχνίδια του, ο Αιολικός «κατάφερε» να παίζει έναν στις Κυκλάδες την μισή σχεδόν χρονιά του, αφού αν δεν καταφέρει να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα, δεν αποκλείεται να έχουμε εξελίξεις, ακόμη και πριν την διακοπή.

Όλη την εβδομάδα ο Απόστολος Στύλος προσπάθησε να ανεβάσει το ηθικό των παικτών ζητώντας τους να κάνουν ένα νέο ξεκίνημα από την Σαντορίνη. Αυτό βέβαια μόνο εύκολο δεν είναι καθώς οι γηπεδούχοι εμφανίζονται ανεβασμένοι τελευταία, έχουν επίσης στόχο την 2η θέση και μόνο με νίκη θα καταφέρουν και αυτοί να παραμείνουν κοντά στον Ηλυσιακό που την αγωνιστική αυτή θα παίξει με το Αιγάλεω στο μεγάλο ντέρμπι του ομίλου. Ο Κατσίκης δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής, καθώς έχει τιμωρηθεί με μια αγωνιστική συμπληρώνοντας κάρτες, ο Λαμπράκης επιστρέφει στην αποστολή μετά την «γκάφα» της περασμένης εβδομάδας, ενώ απόντες είναι και ο Λαλάς και Δ. Ποτουρίδης λόγω τραυματισμού.

Ο αγώνας θα μεταδοθεί από το Sportcyclades.gr

Πανθηραϊκός - Αιολικός (11:00)
Άγιοι Ανάργυροι - Καλλιθέα
ΑΟ Χαλκίς - Χαραυγιακός
Άγιος Ιερόθεος - Θύελλα Καμαρίου
ΠΑΣ Κόρινθος - Απόλλων Ερέτριας
Ηλυσιακός- Αιγάλεω