Στην κυκλοφορία το πολυσέλιδο περιοδικό "Η Κεντρική Λέσβος στα γήπεδα"



Για Δεύτερη συνεχή χρονιά το postarw.gr έβγαλε στην κυκλοφορία  το ετήσιο αθλητικό περιοδικό που εκδίδει για τους συλλόγους της κεντρικής Λέσβου.


Τον απόλυτο αθλητικό οδηγό έχουν την ευκαιρία να παραλάβουν στα χέρια τους οι πολίτες του λεκανοπεδίου Καλλονής αλλά και της κεντρικής Λέσβου, με δωρεάν διάθεση από το postarw.gr και το kalloninews.gr

 Το φετινό περιοδικό είναι εμπλουτισμένο με συνεντεύξεις αθλητών, αφιερώματα αλλά περιλαμβάνει επίσης ειδική ενότητα με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό της Λέσβου. 

Το περιοδικό " Η κεντρική Λέσβος στα γήπεδα" αποτελεί τον απόλυτο οδηγό για όλους όσους θέλουν να γνωρίζουν τα πάντα για τις ομάδες της περιοχής μας, με την υπογραφή του δημοσιογράφου Θεόφιλου Μυζίκα.



Χορηγός επικοινωνίας και υποστήριξης του περιοδικού είναι ο δημοσιογραφικός όμιλος LesvosPost Media Group με το LesvosPost.com

Σε αυτό θα βρείτε όλα όσα θέλετε για την αγωνιστική περίοδο 2018-2019. Βιογραφικά, φωτογραφικό υλικό, προγράμματα και ιστορίες ομάδων. Όλα όσα θα βρείτε, θα τα χρειαστείτε καθ'όλη την διάρκεια των πρωταθλημάτων και των αγώνων σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και στίβο.



Στον ολοκληρωμένο αυτό οδηγό μπορείτε να βρείτε και τα καλύτερα καταστήματα της περιοχής μας τα οποία βρίσκονται σε επιλεγμένες θέσεις για μερικές προτάσεις για εσάς. Η προσεγμένη δουλειά που κάνει εδώ και 3,5 χρόνια το kalloninews.gr επεκτείνεται και σε άλλους τομείς, ελπίζοντας στο συνεχές ενδιαφέρον σας για την περιοχή μας!

"Η Κεντρική Λέσβος στα γήπεδα" τώρα και σε ηλεκτρονική μορφή!