Ντέρμπι πρωτιάς στην Αγ. Παρασκευή για την Α΄ΕΠΣ Λέσβου


Το μεγάλο ντέρμπι κορυφής του α ομίλου ανάμεσα στον Διαγόρα και τον Αετό στην Αγ. Παρασκευή, κλέβει την παράσταση από το αυριανό πρόγραμμα της Α Κατηγορίας.


Με τέσσερις αγωνιστικές να απομένουν ό Διαγόρας μόνο με νίκη θα ελπίζει στην πρωτιά ώστε να πάει με παραπάνω βαθμούς στην επόμενη φάση, ενώ οι φιλοξενούμενοι ακόμη και με ισοπαλία έχουν μεγάλο προβάδισμα έχοντας κάνει ήδη το ρεπό τους. Την ίδια ώρα ο Ανδρονικάς έχει δύσκολο έργο στο Πλωμάρι απέναντι στον ανεβασμένο Αιγέα.

Στο Μόλυβο επιστρέφει να αγωνιστεί για πρώτη φορά φέτος ο Αρίων Μ. θέλοντας μόνο νίκη απέναντι στον Πολιχνίτο, ώστε να διατηρήσει τις ελπίδες του για την είσοδο του στην πρώτη τετράδα ενώ για το γόητρο περισσότερο θα παίξουν οι δυο απογοητεύσεις του φετινού πρωταθλήματος, ο Αίγειρος και ο Αρίων Π. στη Θερμή.

Στον β όμιλο ο Όλυμπος πέρασε δια περιπάτου σήμερα από την Αγ. Παρασκευή, επικρατώντας 4-1 της Προοδευτικής και ελπίζει σε στραβοπάτημα της Αναγέννησης που υποδέχεται τον Αλκιβιάδη ώστε να διατηρηθεί στην κορυφή.

Να «κλειδώσει» την συμμετοχή της στην πρώτη τετράδα θέλει ο Ατρόμητος υποδεχόμενος τον Μεσότοπο που είναι άνετος, ενώ τις τελευταίες του ελπίδες θα παίξει για να μπει στην τετράδα, αν χάσει βαθμούς ο Ατρόμητος, ο Απόλλων Δαφίων που θα υποδεχτεί τον Οδυσσέα Ελύτη.

Α όμιλος

Αρίων Μ. – Πολιχνίτος (Παντελαίων- Βασιλακάκης –Καραμπάσης)
Διαγόρας – Αετός (Δουκάκης – Ψύλλος – Μπάλιακα) Αιγέας – Ανδρονικάς (Μποντάκης- Καρμίρης – Μποσιάς)
Αίγειρος – Αρίων Π. (Βουρανής – Βουλγαρέλλης – Συκάς)

Β όμιλος

Προοδευτική – Όλυμπος 1-4
Αναγέννηση – Αλκιβιάδης (Πατσατζής – Ριγλή – Πούλος)
Απόλλων –Οδυσσέας Ελύτης (Λέκκας – Τσογγάρη – Παράσχου)
Ατρόμητος – Μεσότοπος (Βλουτέλλης – Λυρής – Μέστρος )