Χριστούγεννα στο Ακρασι Λέσβου (ΦΩΤΟ)


ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ στο ΑΚΡΑΣΙ1. ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΙΑΤΙΚΟΣ ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΑΚΡΑΣΙΟΥ ΛΕΣΒΟΥ

Για μια ακόμη χρονιά μέλη του τοπικού Πολιτιστικού Συλλόγου Ακρασίου βρέθηκαν
Κυριακή 9/12/18 και στολισαν για μια ακόμη χρονιά την πλατεία του Ακρασίου
με χριστουγενιάτικο δένδρο, χριστουγεννιάτικα λαμπιόνια και πολλα άλλα στολιδια.
Πιστεύουμε ότι αυτή κίνηση αποσκοπεί στο να δώσει στους λίγους μόνιμους κατοίκους του χωριού μας μια ξεχωριστή και λαμπερή εικόνα των εορταστικών ημερών που μας έρχονται.
Και του χρονου.2. Παραμονή των Χριστουγέννων ( το απόγευμα) προγραμματίζουμε να πάμε (μικροί και μεγάλοι) για να «πουμε» τα Χριστουγεννιάτικα κάλαντα στους διαμένοντες μόνιμα συγχωριανούς μας και να δώσουμε χαρά στους μόνιμα διαμένοντες συγχωριανούς μας μαζί με το νέο τεύχος του περιοδικού του πολιτιστικού μας Συλλόγου. Θα χαρούμε πολύ να παραβρεθείτε και εσείς. 

Επίσης θα μοιράσουμε τρόφιμα και γλυκα σε συγκεκριμένες οικογενειες και ατομα.3. Ο Πολιτιστικός Σύλλογος ΑΚΡΑΣΙΟΥ αρχές του ΝΕΟΥ ΕΤΟΥΣ θα κόψει την Πρωτοχρονιάτικη Βασιλόπιτα και τα μέλη του και φίλοι του Ακρασίου θα πούμε τα κάλαντα των εορτών (Θεοφανίων, Πρωτοχρονιάς και Χριστουγέννων) στο Ακράσι, στην αίθουσα του Πολιτιστικού κέντρου Γιάννης Κοντέλης. Όλοι οι παραβρισκόμενοι θα κεραστούν διαφορά εδέσματα, γλυκά και ποτά.Θα κληρωθεί πρωτοχρονιάτικο Δώρο. Όλα τα α παραπάνω είναι προσφορά του συλλόγου.

4. Εχει γίνει αναρπαστο το συλλεκτικό Ημερολογιο Πολιτιστικού Συλλογου Ακρασίου…εχουν μεινει πολύ λιγα….
https://onedrive.live.com/…

Το ΔΣ του Συλλογου