Χριστουγεννιάτικη Συναυλία από την Χορωδία Animato στο Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης

Τη Χριστουγεννιάτικη Συναυλία της διοργανώνει η Χορωδία Animato στο Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου και ώρα 20:30.


Στο α’ μέρος της εκδήλωσης, το παιδικό τμήμα της χορωδίας θα παρουσιάσει τραγούδια των Δ. Μαραγκόπουλου, Μ. Θεοδωράκη, A. Beck και L. Mason, υπό τη διεύθυνση της Χριστίνας Κατσαμάτσα και διδασκαλία της Νεκταρίας Λαγκαδινού και του Αντώνη Βερβέρη.

Στη συνέχεια, το μεικτό τμήμα της Χορωδίας Animato, υπό τη διεύθυνση του Αντώνη Βερβέρη, θα μας εισάγει στο πνεύμα των εορτών με έργα των C. Franck, G. Verdi καιEnya, spirituals, καθώς και χριστουγεννιάτικα τραγούδια από όλο τον κόσμο. Η συναυλία θα κλείσει με παραδοσιακά κάλαντα από όλη την Ελλάδα με συνοδεία ορχήστρας παραδοσιακών οργάνων.


Στη συναυλία συμμετέχουν οι μουσικοί: Νίκη Κεραμέκη (πιάνο), Beatrice Ανιτσάκη (φλάουτο), Λευτέρης Κακάμπουρας (βιολί),  Άρης Αποστολής (ούτι), Γιάννης Κακαρώνης (σάζι), Βάσω Κωνσταντιδέλλη (κανονάκι), Γιώργος Σπετσιώτης (πολίτικη λύρα) και Βασίλης Φιλιανός (κρουστά), ενώ το πρόγραμμα της εκδήλωσης παρουσιάζει η Αθανασία Δαφιώτη.


Η είσοδος είναι ελεύθερη