5 τόνους τρόφιμα από την Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπεδίου στο κοινωνικό παντοπωλείο του Ιερού Ναού Αγ. Νικολάου ΠλωμαρίουΝέα προσφορά αγάπης της Ιεράς  Μεγίστης Μονής  Βατοπεδίου  στο κοινωνικό Παντοπωλείο <<ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ>> Πλωμαρίου


Η Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπεδίου συνεχίζει την ουσιαστική και έμπρακτη στήριξη της στο κοινωνικό παντοπωλείο του ιερού ναού αγίου Νικολάου Πλωμαρίου της Ιεράς Μητροπόλεως Μυτιλήνης Ερεσσού και Πλωμαρίου με την αποστολή 5 τόνων τροφίμων.             

Η νέα αυτή αποστολή περιλαμβάνει , έναν τόνο  κατεψυγμένα πουλερικά , έναν τόνο γάλα μακράς διαρκείας  μεγάλες ποσότητες  όσπρια, ζυμαρικά , ρύζι  κ.α. τα οποία θα διατεθούν για τις ολοένα αυξανόμενες ανάγκες των κοινωνικά αδύναμων συνανθρώπων μας.

Ο Αρχιερατικός επίτροπος Πλωμαρίου , Πρωτοπρεσβύτερος Ευστάθιος Μεταξής  και το εκκλησιαστικό συμβούλιο εκφράζουν  θερμές ευχαριστίες για την νέα ευγενική και φιλάνθρωπη αυτή προσφορά προς τον Καθηγούμενο της Ι. Μεγίστης Μονής Βατοπεδίου Γέροντα Εφραίμ και την ευλογημένη συνοδεία του, καθώς πρωτοβουλίες και προσφορές όπως αυτή διατηρούν πάντοτε άσβεστη την κανδήλα της Πίστης και της ελπίδος προς τον Θεό, προσφέροντας ζωντανό και αδιάψευστο παράδειγμα της αληθινής κατά Χριστὸν αγάπης, ιδίως στις παρούσες πολὺ δύσκολες περιστάσεις  για την πολυβασανισμένη μας Πατρίδα.

Ευχόμεθα ο Παντοδύναμος Θεὸς να χαρίζει πλούσια την ευλογία του προς τον Καθηγούμενο της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπεδίου Γέροντα Εφραίμ και την συνοδεία  του, προς δόξαν Θεού και ενίσχυσιν του αγωνιζομένου και δοκιμαζομένου λαού μας.

Ο Αρχιερατικός επίτροπος Πλωμαρίου
Πρωτοπρεσβύτερος Ευστάθιος Μεταξής