43 χρόνια Σύλλογος Μεσοτοπιτών Λέσβου «Η Αναγέννηση»- Μουσικοχορευτική εκδήλωση στην Νέα Σμύρνη

στις 7 Δεκεμβρίου 2018


Ο Σύλλογος Μεσοτοπιτών Λέσβου «Η Αναγέννηση» διοργανώνει στις 7 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 19.00 μμ μία μουσικοχορευτική εκδήλωση για τον εορτασμό της 43ης επετείου από την ίδρυσή του, με τίτλο «Μετράμε 43 χρόνια και προχωράμε!», στην Εστία Νέας Σμύρνης, Κων/νου Παλαιολόγου 1, Νέα Σμύρνη.

Σε μια προσπάθεια να γνωρίσουμε καλύτερα ποιοι είμαστε, πηγαίνουμε πίσω στην αρχή και το ταξίδι στο παρελθόν ανασύρει νοσταλγικές μνήμες. Η αυτογνωσία είναι που μας κρατάει γερά στα πόδια μας στο δύσκολο παρόν, το γεμάτο εμπόδια, αλλά μας δίνει και τα απαραίτητα εφόδια για τις προκλήσεις του μέλλοντος και εξασφαλίζει τη συνέχειά μας, με τους δικούς μας όρους και το δικό μας τρόπο.

Στην εκδήλωση παίζουν, τραγουδούν και χορεύουν μέλη των δημιουργικών μας τμημάτων και της νεολαίας του Συλλόγου μας, υπό την καθοδήγηση των δασκάλων μας (Κώστας Πιπίνης στα χορευτικά, Βαγγέλης Σαραντίδης στη χορωδία, Σταυρούλα Σπανού στα σαντούρια και Φίλιππας Ρέμμας στη νεανική ορχήστρα). Καλλιτεχνική διεύθυνση: Γιώτα Πλωμαρίτου.


Είσοδος ελεύθερη.