Σε Χριστουγεννιάτικους.. και γιορτινούς ρυθμούς το “Κάτι Ψήνεται”| Ελ. Βενιζέλου 22 Μυτιλήνη (PICS)



Και φέτος τις γιορτές, στο «ΚΑΤΙ ΨΗΝΕΤΑΙ» σας υποδέχονται με Χριστουγεννιάτικη διάθεση, γιορτινή ατμόσφαιρα και πολλές εκπλήξεις.


Σε ρυθμούς Χριστουγέννων έχει μπει το Ψητοπωλείο “Κάτι Ψήνεται” με τους απαραίτητους στολισμούς να έχουν ολοκληρωθεί εδώ και μερικές ημέρες.

Tο Χριστουγεννιάτικο δέντρο και οι γιορτινές πινελιές έχουν ήδη τοποθετηθεί….



Το Ψητοπωλείο “Κάτι Ψήνεται”, με την παρεΐστικη ατμόσφαιρα, τις μερακλίδικες γεύσεις, την λαϊκή και ανεπιτήδευτη αισθητική, το ελαφρύ λαϊκό και έντεχνο στα ηχεία, θα γίνει στέκι σου από την πρώτη στιγμή που θα το επισκεφτείς.

Το “Κάτι Ψήνεται” είναι από τα πιο φημισμένα και μοντέρνα ψητοπωλεία της Μυτιλήνης, που έχει τους δικούς του τακτικούς θαμώνες.

Στον χώρο του θα γευτείς εξαιρετικής ποιότητας κρεατικά, χωρίς βαριά αρώματα, τα καλοψημένα και ζουμερά χοιρινά σουβλάκια, χωρίς λίπος, από προσεγμένα κομμάτια μπούτι, τα σουβλάκια κοτόπουλο, τα λουκάνικα, την τρομερή πανσέτα, το εξαιρετικό μπριζολάκι που λιώνει στο στόμα και θα γαργαλίσει γευστικά τον ουρανίσκο σου κ.α.

Βέβαια, τα καλοψημένα κρεατικά μπορείς να τα συνδυάσεις με απολαυστικές σαλάτες, χειροποίητες πατάτες, αλοιφές και τραγανή πίτα ψημένη στα κάρβουνα.

Το menu τους καλύπτει όλα τα γούστα και τις ανάγκες.

 
Δεν είναι τυχαίο που το “Κάτι Ψήνεται” έχει το δικό του φανατικό κοινό, καθώς κρατάει αναλλοίωτη, στο πέρασμα του χρόνου, τη συνταγή της επιτυχίας του. Δηλαδή, την ποιότητα στα πιάτα, που μαγειρεύονται με τα πιο αγνά, φρέσκα και χειροποίητα υλικά, διαλεγμένα από Έλληνες παραγωγούς. Τα κρέατά τους, μοσχαρίσια και χοιρινά, ψήνονται σε κάρβουνα και είναι όλα ελληνικά. Αρκεί μια δοκιμή για να σε πείσει.

Η εξυπηρέτηση από έμπειρο και φιλικό προσωπικό σε συνδυασμό με την ευχάριστη ατμόσφαιρα αποτελούν δύο ακόμα χαρακτηριστικά που θα σε κερδίσουν, όταν επισκεφτείς τον χώρο τους. Οι τιμές τους είναι πολύ προσιτές σε σχέση με την ποιότητα που προσφέρουν.

Στο “Κάτι Ψήνεται”  θα κάνεις ένα γευστικό ταξίδι γεμάτο με αρώματα Ελλάδας και πινελιές παράδοσης. Αν δεν το έχεις επισκεφτεί ήρθε η ώρα.



Επωφεληθείτε των προσφορών μέσω της σελίδας του ψητοπωλείου στο Fagi.gr.

Το κατάστημα λειτουργεί από τις 12:00 το μεσημέρι έως τη 1:00 μετά τα μεσάνυχτα.

Ο χώρος διατίθεται και για εκδηλώσεις και για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στο 22510 22577, καθώς και στο 6975-575674 (What’s Up).

**Ο γύρος κοτόπουλο είναι ψημένος στα κάρβουνα και τα μπιφτέκια στα burgers χειροποίητα. Απολαύστε τα!