20.000€ από την ΕΠΟ στον Αιολικό- Τι λέει αποκλειστικά στο L.P ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Δωδεκανήσου (VID)



20.000€ από την ΕΠΟ στον Αιολικό


Μπορεί πριν από λίγη ώρα ο Σταύρος Γρυππιώτης να κατακεραύνωνε την διοίκηση της ΕΠΟ και την επιτροπή της Γ Εθνικής για τα χρήματα που έταξαν στα νησιωτικά σωματεία και δεν τα έδωσαν, αλλά η πραγματικότητα όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ που κάναμε είναι διαφορετική.

Και αυτό καθώς σύμφωνα με τον Πρόεδρο της ΕΠΣ Δωδεκανήσου και μέλος της Ε.Ε. της Ομοσπονδίας, έχει ήδη αποφασιστεί και θα περάσει από το συμβούλιο που θα γίνει στις 15 Ιανουαρίου η έγκριση του ποσού των 20.000 ευρώ για κάθε ένα από τα 6 συνολικά νησιωτικά σωματεία, μεταξύ αυτών και ο Αιολικός.

Όπως δήλωσε στο Lesvospost αυτή η απόφαση πάρθηκε στην τελευταία συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ στην Θεσσαλονίκη και θα υλοποιηθεί στον προϋπολογισμό της νέας χρονιάς:  «Στην Θεσσαλονίκη και στην συνεδρίαση που κάναμε εκεί συμφωνήσαμε να περάσει στην επόμενη μας συνεδρίαση στις 15 του Γενάρη η απόφαση χρηματοδότησης των νησιωτικών σωματείων και να επιχορηγηθεί το καθένα με το ποσό των 20.000 ευρώ. Και αυτό έγινε γιατί δεν είχε προβλεφτεί στον φετινό προϋπολογισμό και θα πρέπει να το εντάξουμε στον νέο. Το σίγουρο είναι πως τα νησιωτικά σωματεία και ο Αιολικός κατ επέκταση θα πάρουν το ποσό των 20.000 ευρώ μέχρι το τέλος της σαιζόν».

Δείτε στο βίντεο όσα δήλωσε ο Σταύρος Γρυππιώτης στην συνέντευξη που παραχώρησε αμέσως μετά το τέλος του αγώνα Αιολικός-Χαλκίδα: