Ανασύνταξη δυνάμεων για την 2η θέση



Ολοκληρώθηκε πριν από λίγη ώρα στην αίθουσα της Γενικής Γραμματείας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολτικής η Γενική συνέλευση του Αιολικού, παρουσία ελάχιστων φίλων της ομάδας. 

Κάτι που ήταν αναμενόμενο καθώς η χρονική στιγμή αλλά και η πορεία της ομάδας μέχρι σήμερα ήταν απαγορευτικά για τον πολύ κόσμο να δώσει το παρών. Εκεί βρέθηκαν τα μέλη της διοίκησης, μέλη του ΣΦΑΜ, ο Αντιπρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Κυριάκος Πετρέλλης και κάποιοι παλιοί παράγοντες της ομάδας. ο Σταύρος Γρυππιώτης στην αρχική του τοποθέτηση υποστήριξε πως το ζητούμενο της συνέλευσης είναι αν ο Αιολικός θα κάνει την οικονομική υπέρβαση από δω και πέρα και θα διεκδικήσει μέχρι τέλους την 2η θέση, ή αν θα κάνει μια συντηρητική πορεία, «ελαφρύνοντας» το ρόστερ και το μπάτζετ με στόχο να σωθεί. Όπως τόνισε μέχρι στιγμής έχουν καλυφτεί ήδη τα 2/3 του προυπολογισμού και απομένει το 1/3 το οποίο για να γίνει η υπέρβαση απαιτεί άλλες 30-35 χιλιάδες ευρώ.  Ο Πρόεδρος του Αιολικού θέλησε παράλληλα να κλείσει την «διαμάχη» που είχε ανοίξει με τον Πρόεδρο της ΕΠΣΛ ( η οποία απουσίαζε εντελώς από την συνέλευση) μετά τις δηλώσεις του στο ματς με την Χαλκίδα, λέγοντας πως η αναφορά του στο μπάχαλο της ΕΠΟ αφορούσε τους ομίλους και την εν γένει λειτουργίας της και δεν αναφέρονταν στον Πρόεδρο της ΕΠΣΛ ενώ «έκλεισε» και την κόντρα που πήγε να ανοίξει με την Περιφέρεια λέγοντας χαρακτηριστικά πως καλύφθηκε 150% από την κα Καλογήρου μετά από συνάντηση που  είχαν (με δική της παρέμβαση καλύφθηκαν δωρεάν τα επόμενα 6 ταξίδια της ομάδας). 


Ακολούθησε μια αντιπαράθεση με τον πρώην Γενικό Γραμματέα της ομάδας Παναγιώτη Κουλουκάκη ο οποίος έθεσε ζήτημα γιατί κάθε χρονιά βρισκόμαστε στην ίδια θέση, να αναζητούμε χρήματα να καλύψουμε το μπάτζετ, «κατηγορώντας» τον Σταύρο Γρυππιώτη πως λειτουργεί με την λογική του ενός αντρός αρχή, αποφασίζοντας για όλα τα ζητήματα ο ίδιος, και θέτοντας στο περιθώριο τα μέλη του ΔΣ. Ακολούθησαν τοποθετήσεις και τελικά αυτό που αποφασίστηκε ήταν η ομάδα να πάει στον δεύτερο γύρο ενισχυμένη με στόχο να διεκδικήσει την 2η θέση, να κυκλοφορήσει εισιτήρια διαρκείας για τον δεύτερο γύρο, πέντε παιχνίδια δηλαδή, να βγάλει κουπόνια ενίσχυσης ενώ σε συνεργασία με τον ΣΦΑΜ θα διοργανωθεί ένας χορός , μια εκδήλωση, που θα αποφέρει έσοδα στον σύλλογο.