«Ζωντανός» στην Σαντορίνη ο Αιολικός | Πανθηραικός-Αιολικός 2-2


Μπορεί ο στόχος μετά την ήττα από τους Αγ. Αναργύρους στο στρατόπεδο του Αιολικού να ήταν το 2χ2 με Πανθηραικό και Χαλκίδα, ωστόσο η ισοπαλία που απέσπασε πριν από λίγο η ομάδα της Μυτιλήνης μέσα στην Σαντορίνη, μόνο κακό αποτέλεσμα δεν είναι.

Και αυτό γιατί από την μία έδειξε πως η ομάδα έχει σφυγμό και μπορεί αν σοβαρευτεί να διεκδικήσει την 2η θέση και από την άλλη κράτησε τον αντίπαλο της από κάτω και μείωσε έστω και προσωρινά την απόσταση από τον Ηλυσιακό που σε μία ώρα θα υποδεχτεί το Αιγάλεω στο μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής.

Το παιχνίδι έγινε κάτω από πολύ άσχημες καιρικές συνθήκες, με βροχή και αέρα, ,με τον Αιολικό να βρίσκεται δυο φορές στο σκορ πίσω, μία στο 23ο από πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα ο Μανιας και αμφισβητήθηκε έντονα και μια στο 62 με σκόρερ τον Γαιδαρτζη.

Ωστόσο και τις δυο φορές ο Αιολικός έφτασε στην ισοφάριση, αρχικά στο 51 και στην συνέχεια στο 74 και τις δυο με τον Βεζυρτζόγλου ο οποίος ήταν εξαιρετικός έχοντας άλλες 2-3 καλές ευκαιρίες για να χαρίσει την νίκη στην ομάδα της Μυτιλήνης.

Ο Αιολικός φεύγει ικανοποιημένος από την Σαντορίνη και περιμένει την Χαλκίδα την άλλη Κυριακή ώστε να κάνει καλά Χριστούγεννα και να «ηρεμήσουν» τα αποδυτήρια, έχοντας φυσικά την διακοπή ως εφαλτήριο για τον δεύτερο απαιτητικό γύρο.

**ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ