Από την Μυτιλήνη η αθλήτρια που τερμάτισε πρώτη στις γυναίκες στον 16ο Ημιμαραθώνιο Τύρναβος – Λάρισα


Η Μιχαελα Φιασκα απο την Μυτιλήνη ήταν η αθλήτρια που έτρεξε στον 16ο Ημιμαραθώνιο Τύρναβος – Λάρισα, διανύοντας απόσταση 21.097

Η Μιχαελα Φιασκα από την Μυτιλήνη ήταν η αθλήτρια που έτρεξε στον 16ο Ημιμαραθώνιο Τύρναβος – Λάρισα, διανύοντας απόσταση 21.097 μέτρων και τερμάτισε πρώτη στις γυναίκες με χρόνο 1:25:18, ενώ στη δεύτερη θέση τερμάτισε η Χριστίνα Κουματζέλη με χρόνο 1:27:19.

Στους άνδρες ο Τυρναβίτης Νίκος Τσικούρας τερμάτισε για τέταρτη συνεχή χρονιά πρώτος με χρόνο 1:12: 09 καταγράφοντας νέο ρεκόρ αγώνα ενώ στη δεύτερη και τρίτη θέση, αντίστοιχα, τερμάτισαν ο Κωνσταντίνος Ιατρόπουλος (1:13:59) από το Αίγιο και ο Κωνσταντίνος Κακαράντζας (1:21:01) από τα Τρίκαλα.

Στον αγώνα των 5χλμ που προηγήθηκε του Ημιμαραθωνίου, οι αθλητές και οι αθλήτριες έτρεξαν στην κοίτη του Πηνειού ποταμού.



Στους άνδρες την πρώτη θέση κατέκτησε ο Ζήσης Τσουρέλης ( Σύλλογος Δρομέων Υγείας Μαγνησίας και στις γυναίκες η Κατερίνα Καρατζιά (Σύλλογος Δρομέων Υγείας Μαγνησίας).

Ενθουσιασμένα από την συμμετοχή τους εμφανίσθηκαν και τα μικρά παιδιά που έτρεξαν στον αγώνα των 800 μέτρων που ξεκίνησε και τερματίστηκε μπροστά από το Αρχαίο Θέατρο της Λάρισας.

Ο αγώνας αποτελεί θεσμό και κάθε χρόνο γίνονται προσπάθειες από τους διοργανωτές για την αναβάθμιση του επεσήμαναν τόσο ο εντεταλμένος σύμβουλος για θέματα αθλητισμού του Δήμου Λαρισαίων Γιώργος Κωσταρόπουλος όσο και η αντιδήμαρχος Τυρνάβου Φανή Μπίλιου – Λαγκιόλη.



Από το 2019 ο Ημιμαραθώνιος Τύρναβος – Λάρισα εντάσσεται στο καλεντάρι του ΣΕΓΑΣ σημείωσε ο πρόεδρος της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλίας Ηλίας Καφφές που έκανε λόγο για έναν Ημμαραθώνιο που αναμένεται χρόνο με το χρόνο να έχει μεγάλη συμμετοχή αθλητών και αθλητριών από όλη την Ελλάδα και  ενδεχομένως από το εξωτερικό.



Για τον 16ο Ημιμαραθώνιο Τύρναβος – Λάρισα που στέφθηκε με επιτυχία σημαντική ήταν για άλλη μια φορά η συμμετοχή και η προσφορά των εθελοντών.

Πηγη ΕΡΤ