Μυτιλήνη: 11χρονη έκοψε τα μαλλιά της και τα δώρισε στα παιδιά που πάσχουν από καρκίνο και έχουν χάσει τα δικά τους μαλλιά (PICS)


Σε μία συγκινητική κίνηση με ιδιαίτερο συμβολισμό προχώρησε ένα 11χρονο κορίτσι από την Μυτιλήνη

Σε μία συγκινητική κίνηση με ιδιαίτερο συμβολισμό προχώρησε ένα 11χρονο κορίτσι από την Μυτιλήνη, που μάκρυνε τα μαλλιά της με σκοπό να τα δώσει σε παιδιά που δίνουν τη δική τους μάχη με τον καρκίνο.

Η 11χρονη Ειρήνη  άφησε τα μαλλιά της να μακρύνουν και στη συνέχεια τα έκοψε και τα δώρισε σε καρκινοπαθείς.Τα μαλλάκια της μικρής θα σταλούν στον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με καρκίνο Μαστού Άλμα ζωής

Η ιδιοκτήτρια του κομμωτηρίου Goldy Hair Saloon Luxury κ. Χρυσομαλλη  κοινοποίησε την πολύ συγκινητική αυτή πράξη στο facebook και δήλωσε:

«ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΔΩΡΕΑ ΜΑΛΛΙΩΝ.

Μας Συγκινεί η πράξη του 11 χρόνου κοριτσιού 

δώρισε τα μαλλιά της για τα παιδιά με καρκίνο! Μου είπε θέλω και εγώ να χαρίσω τα μαλλιά μου και να βοηθήσω παιδιά που πάσχουν από καρκίνο και έχουν χάσει τα δικά τους μαλλιά.!

Δακρύσαμε με την απόφαση της, να κόψει τα υπέροχα μακριά καστανόξανθα μαλλιά της, για έναν τόσο σπουδαίο σκοπό!

Δωρίστε τα μαλλιά σας για περούκες για τα μικρά παιδιά που ασθενούν από καρκίνο, χαρίστε τους την δυνατότητα να αισθανθούν όμορφα, στηρίξτε το εθελοντικό πρόγραμμα δωρεάς μαλλιών. Δώστε τη δυνατότητα στα παιδιά αυτά να ξεπεράσουν με χαμόγελο την δύσκολη αυτή στιγμή της ζωής τους. Δωρίστε τα μαλλιά σας για περούκες.»