Με άγχος ο Αιολικός 1-0 την Χαλκίδα (PICS)


ΑΙΟΛΙΚΟΣ – ΧΑΛΚΙΔΑ 1-0


«Το μόνο που μας ένοιαζε στην σημερινή αναμέτρηση ήταν οι βαθμοί και τίποτα άλλο» δήλωσε στην συνέντευξη Τύπου μετά το παιχνίδι με την Χαλκίδα ο προπονητής του Αιολικού Απόστολος Στύλος και αυτό ακριβώς απεικονίζει την σημερινή νίκη του Αιολικού με 1-0.

Μια νίκη που ήρθε με πολύ άγχος, με πολύ μέτρια εμφάνιση και με τους γηπεδούχους να έχουν φανερό στο μυαλό τις διακοπές των εορτών και τις εξελίξεις που αυτές θα φέρουν στην ομάδα.

Αγωνιστικά για δεύτερο παιχνίδι σερί ο Στύλος ξεκίνησε με δυο επιθετικούς, με Βεζυρτζόγλου και Ποτουρίδη να είναι στο αρχικό σχήμα, έβαλε πιο μπροστά τον Τσουλβατζίδη, αντί για αριστερό μπακ, χρησιμοποίησε και τον Κούμπα για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική και γενικά έδειξε να θέλει να αλλάξει κάποια πράγματα.



Ο Αιολικός ήταν φανερό πως δε πατούσε καλά στον αγωνιστικό χώρο, αν και ξεκίνησε καλά με τον Βεζυρτζόγλου να έχει δοκάρι στο 3ο λεπτό , εντούτοις δεν είχε ανάλογη συνέχεια. Οι φιλοξενούμενοι έπαιζαν με πάθος παρά τα πολλά τους προβλήματα και την ταλαιπωρία και δυσκόλεψαν πολύ τον αντίπαλο τους.

 Το γκολ του Ποτουρίδη στο ξεκίνημα της επανάληψης μετά από το δοκάρι του Τσουβαλτσίδη έλυσε τον γόρδιο δεσμό, ο Αιολικός είχε άλλο ένα δοκάρι με τον Βαλιό αλλά δεν μπόρεσε να «καθαρίσει» το ματς και στο τέλος αγχώθηκε υπέρμετρα μέχρι να ακουστεί το ανακουφιστικό τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.



Ο Αιολικός χρειάζεται ανασύνταξη, σίγουρα θα γίνουν προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ την περίοδο της διακοπής και θα κυνηγήσει την δεύτερη θέση από την οποία απέχει 4 βαθμούς πλέον.

ΑΙΟΛΙΚΟΣ (Απ. Στύλος): Κουμπάς, Αδαμόπουλος (57' Τιάγκο )Κρητικός, Τάχιας, Βαλιός, Κατσίκης, Τσουβαλτσίδης, Βουτσιώτης, Ποτουρίδης (75' Τσομπανέλλης), Βεζιρτζόγλου (88' Παπαδόπουλος), Βουτσιώτης (92' Σεφουλάι)

ΧΑΛΚΙΔΑ (Λύγκος): Ανδρούτσος, Δούλος, Γιαλαμίδης, Σχίζας, Μπουζούρας, Πατερίτσας, Ντάμπος (90' Μήλιος), Νυφαδόπουλος (77' Τόλης), Παπαδάκης, Χαραλαμπίδης (88' Παλαιολόγος), Σταματούκος (62' Μπασινάς)

Παρακολουθήστε σε λίγο από το LesvosPost.com σε βίντεο την συνέντευξη τύπου αλλά και τι δήλωσε ο πρόεδρος του Αιολικού μετά το τέλος του αγώνα.




Αποτελέσματα

ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΜΑΡΙΟΥ – ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ 1-1
ΕΡΕΤΡΙΑ – ΑΓ. ΙΕΡΟΘΕΟΣ 1-1
ΑΙΓΑΛΕΩ – ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ 1-0
ΚΑΛΛΙΘΕΑ – ΠΑΝΘΗΡΑΪΚΟΣ 0-0
ΚΟΡΙΝΘΟΣ – ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ 0-0
ΑΙΟΛΙΚΟΣ – ΧΑΛΚΙΔΑ 1-0

ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (6/01/2019)

ΑΙΟΛΙΚΟΣ – ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ
ΑΙΓΑΛΕΩ – ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΜΑΡΙΟΥ
ΧΑΛΚΙΔΑ – ΚΑΛΛΙΘΕΑ
ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ – ΕΡΕΤΡΙΑ
ΠΑΝΘΗΡΑΪΚΟΣ – ΚΟΡΙΝΘΟΣ
ΑΓ. ΙΕΡΟΘΕΟΣ – ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΘΕΣΗ
ΟΜΑΔΑ
ΑΓΩΝΕΣ
ΒΑΘΜΟΙ
1
Αιγάλεω
11
28
2
Ηλυσιακός
11
22
3
Αιολικός
11
18
4
ΑΟ Αγ. Αναργύρων
11
18
5
Πανθηραϊκός
11
15
6
Άγιος Ιερόθεος
11
13
7
Θύελλα Καμαρίου
11
13
8
Χαλκίδα
11
12
9
Κόρινθος
11
12
10
Καλλιθέα
11
10
11
Χαραυγιακός
11
9
12
Απόλλων Ερέτριας
11
5