Καλά… Χριστούγεννα | Αιολικός- Αγ. Ανάργυροι 0-1


Οδυνηρή ήττα με 0-1 από τους Αγ. Αναργύρους


Οδυνηρή ήττα με 0-1 από τους Αγ. Αναργύρους μέσα στο Στάδιο Μυτιλήνης γνώρισε πριν από λίγη ώρα ο Αιολικός και κινδυνεύει πριν καλά – καλά τελειώσει ο πρώτος γύρος να μείνει εκτός στόχων, ή για να ακριβολογούμε, να παλεύει για να μην μπλέξει σε περιπέτειες.

Αγωνιστικά δεν έχει νόημα να ασχοληθώ. Οι Αγ. Ανάργυροι ήταν πιο ομάδα, είχαν μελετήσει τον αντίπαλο, σκόραραν στο 68’  με τον Κανελόπουλο, είχαν δοκάρι με τον Μαρτίνο λίγο νωρίτερα και ήταν ίσως η καλύτερη ομάδα που πέρασε από το νησί.

Από την άλλη οι γηπεδούχοι παρότι προέρχονταν από γκέλα μέσα στην Ερέτρια, παρότι έπαιζαν τα ρέστα τους στην συγκεκριμένη αναμέτρηση, εμφανίστηκαν άτολμοι, άνευροι, χωρίς πάθος και δεν έδειξαν ομάδα που έχει πρωταγωνιστικούς στόχους έχοντας 1-2 ευκαιρίες και τίποτα άλλο.

Με ελάχιστες εξαιρέσεις, οι περισσότεροι παίκτες φάνηκε να μην έχουν συνειδητοποιήσει την κατάσταση στην οποία θα έρχονταν η ομάδα μετά από ένα μη νικηφόρο αποτέλεσμα σήμερα, και το γεγονός πως ανέλαβαν μέσω του Κατσίκη στην συνέντευξη τύπου την ευθύνη για την κακή εμφάνιση, μάλλον δεν αρκεί.

Δεν ξέρω αν σε αυτό έχει ευθύνη ο Στύλος σίγουρα όμως έχει μερίδιο ευθύνης στην σημερινή εικόνα της ομάδας. Γιατί πέραν της διαχείρισης του παιχνιδιού και το γεγονός πως εμφανίζεται το ίδιο άτολμος με τους ποδοσφαιριστές, έχει ευθύνη και για το ότι η ομάδα εμφανίζεται «light» και πολύ soft.

Τα καμπανάκια από τις ήττες με Αιγάλεω και Ηλυσιακό και η οριακή νίκη με το Καμάρι, δεν «ξύπνησαν» την ομάδα.

 Τα επόμενα δυο παιχνίδια μέχρι την διακοπή θα είναι σαφώς κριτήριο για όλους. Για προπονητή και παίκτες. Αν ο Αιολικός δεν κάνει το 2χ2 και δεν παραμείνει κοντά στην 2η θέση (απέχει σήμερα 4 βαθμούς) στην διακοπή θα υπάρξουν αλλαγές.

Μην ξεχνάμε άλλωστε πως στον δεύτερο γύρο ο Αιολικός έχει να πάει σε Καλλιθεά, Αγ. Ιερόθεο, Αιγάλεω, Θύελλα Καμαρίου, Αγ. Αναργυροι και Χαλκίδα με ότι αυτό μπορεί να σημαίνει.

ΥΣ: Ο Αιολικός ζήτησε πέναλτι και διαμαρτύρεται για οφσάιντ στο ξεκίνημα της φάσης του γκολ. Δεν ξέρω αν έχει δίκιο, αλλά ακόμη και αν έχει, δεν αλλάζει σε τίποτα την εικόνα της ομάδας.

ΑΙΟΛΙΚΟΣ: Ζαχαρής, Τσουβαλτσίδης, Κρητικός, Τάχιας, Βαλιός, Κατσίκης (85' Αδαμόπουλος), Βουτσιώτης, Διαμαντίδης (60' Παλαμουτσής), Θ. Ποτουρίδης (60' Βεζιρτζόγλου), Τιάγκο Λαρανζέιρα, Σεφουλάι (75' Παπαδόπουλος) ΑΓΙΟΙ

ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ: Χατζηεμαννουήλ, Οικονόμου, Μανδύλης, Ανδρέου, Χρόνης, Μαρτίνος, Νταουτάι (64' Τουλουβασίλης), Γκεμίσης, Κόλλας (83' Κοντιζάς), Δοροβίνης (71' Ζάχαρος), Καζβιρόπουλος (67' Κανελόπουλος)


Γ' ΕΘΝΙΚΗ 7ος Όμιλος 9η Αγωνιστική

Θύελλα Καμαρίου - Κόρινθος
0 - 1
Χαραυγιακός - Ηλυσιακός
0 - 0
ΑΟ Χαλκίδας - Πανθηραϊκός
1 - 1
Αιγάλεω - Άγιος Ιερόθεος
3 - 2
Αιολικός - Άγιοι Ανάργυροι
0 - 1
Καλλιθέα - Απόλλων Ερέτριας
4 - 0


ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ Γ΄ΕΘΝΙΚΗ 7ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
RANK
TEAMS
PLAYED
ΔΙΑΦΟΡΑ
POINTS
1
ΑΙΓΑΛΕΩ
9
19 - 8
25
2
ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ
9
10 - 4
18
3
ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ
9
6 - 3
16
4
ΑΙΟΛΙΚΟΣ
9
10 - 8
14
5
ΠΑΝΘΗΡΑΪΚΟΣ
9
13 - 10
13
6
Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ
9
8 - 9
12
7
ΑΓΙΟΣ ΙΕΡΟΘΕΟΣ
9
14 - 11
11
8
ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΜΑΡΙΟΥ
9
15 - 14
11
9
Γ.Σ. ΚΑΛΛΙΘΕΑ
9
5 - 5
8
10
ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ
9
5 - 12
8
11
ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ
9
4 - 8
6
12
ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΡΕΤΡΙΑΣ
9
3 - 20
4