Πόσο ενοχλήθηκαν στον ΣΥΡΙΖΑ Λέσβου από το βίντεο με τις αποδοκιμασίες στον Υπ. Οικονομικών Ε. Τσακαλωτο; (PICS)



Θίχτηκαν τα τοπικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ από την αναφορά μας στην παρουσία του κόσμου στην ομιλία Τσακαλώτου στο Επιμελητήριο, στην οποία κάναμε λόγο για παρουσία 100 ατόμων.


Ο αντίλογος τους ανέφερε πως η αίθουσα είναι χωρητικότητας 170 ατόμων και μαζί με τους όρθιους, ήταν στην αίθουσα 200 άτομα.

Παρέλειψαν βέβαια να μας πουν πόσοι από τους 200 ήταν τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που με το «ζόρι» γέμισαν μια μικρή αίθουσα η οποία χρησιμοποιείται για πρώτη φορά για κομματική συγκέντρωση ουσιαστικά. Βέβαια τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ προφανώς εκστασιασμένα από την μεγάλη ανταπόκριση του κόσμου, αναφέρονται με κείμενο τους στα «Μπλόκια» στην επίσκεψη Τσακαλώτου την οποία και χαρακτηρίζουν μεγάλη.

Το σχετικό κείμενο αναφέρει: «Μεγάλη (αλλά όχι ανέλπιστη για τον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ) επιτυχία της επίσκεψης που επισφραγίστηκε με τη συμμετοχή του κόσμου στην συγκέντρωση στο Επιμελητήριο Λέσβου, χαλάει το «αφήγημά» του ¨ΣΥΡΙΖΑ που είναι σε κατάρρευση«, που ακούραστα εδώ και χρόνια, αλλά με μεγαλύτερη ένταση το τελευταίο διάστημα «σπρώχνουν» στην κοινωνία τα κόμματα της διαπλοκής και τα παπαγαλάκια τους. Ανέλαβαν λοιπόν οι (παρα)δημοσιογράφοι να ενημερώσουν ότι αυτό που είδαν και συμμετείχαν, εκατοντάδες Μυτιληναίοι, και είδαν πάρα πολλές χιλιάδες σε όλη την Ελλάδα… δεν υπήρξε ποτέ».

Θα θέλαμε ωστόσο να θέσουμε κάποια ερωτήματα που αυτομάτως γεννούνται από το παραπάνω κείμενο. Οι εκατοντάδες Μυτιληνιοί που συμμετείχαν που ακριβώς βρίσκονταν?

Και αφού ο τοπικός ΣΥΡΙΖΑ ήξερε πως θα έχει τόσο μεγάλη επιτυχία η επίσκεψη Τσακαλώτου, γιατί δεν επέλεξε έναν μεγαλύτερο χώρο, το Δημοτικό Θέατρο για παράδειγμα που είθισται να γίνονται τέτοιου είδους εκδηλώσεις?

Αλήθεια το βίντεο που παρουσιάζει πολίτες να τα «σούρνουν» στον κ. Τσακαλώτο στην Ερμού, είναι και αυτό Fake News?

Είναι προσφιλής τακτική των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, όποιος δεν συμφωνεί με τα λεγόμενα τους και με το αφήγημα που κατά καιρούς παρουσιάζουν στους πολίτες, να είναι «παπαγαλάκι» να διασπείρει ψευδής ειδήσεις και να τα «παίρνει» όπως σχολίασε και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Πάλλης αναφερόμενος στα ρεπορτάζ μας.

Όταν βέβαια μιλάνε για Fake News εκεί στον ΣΥΡΙΖΑ ας κάνουν μια μικρή αναδρομή σε δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών, μετά την περιβόητη δήλωση του Αλέξη Τσίπρα πως δεν φυλάσσεται το σπίτι και το γραφείο του από κλούβες των ΜΑΤ. Εκεί να δείτε Fake News.

Όσο για τον χαρακτηρισμό «Παραδημοσιογράφος» που συνεχώς αναφέρουν και φυσικά δεν είναι δικός τους, αλλά από τους «κολλητούς» τους στο χώρο οι οποίοι προσπαθούν απεγνωσμένα να τους κρατήσουν στην εξουσία, να τους σημειώσουμε, πως το Lesvospost έχει καθημερινά αναγνωσιμότητα και ανταπόκριση όσο κανένα άλλο τοπικό ΜΜΕ στο διαδίκτυο και τα νούμερα από επίσημες πηγές μέτρησης, είναι ικανά να προκαλέσουν ένα μικρό πανικό σε όσους προσπαθούν μάταια εδώ και χρόνια να μας αποδυναμώσουν.

Καλώς ή κακώς, ο κόσμος δεν μπορεί να καταναλώσει άλλο σανό και σε λίγους μήνες ο κάθε κατεργάρης θα επιστρέψει στον πάγκο του.

Και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γ. Παλλης….

Στις παρακάτω φωτογραφίες θα δείτε την συνομιλία μεγάλων στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ Λέσβου όπου μέρος παίρνει και ο ίδιος ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κος Παλλης.

Ο βουλευτής δημόσια μιλάει για χρηματισμό του LesvosPost.com με σκοπό να αναπαράγει το βίντεο με τις αποδοκιμασίες, την αλήθεια δηλαδή. Στα σχόλια ασχολούνται επίσης ο ίδιος ο βουλευτής και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ με το επάγγελμα του ιδιοκτήτη του LesvosPost που είναι λογιστής.. Αλήθεια ο κος Παλλης τι επάγγελμα έχει εκτός του Βουλευτή;; Νομίζουμε φαρμακοποιός και ιδιοκτήτης φαρμακείου αν δεν κάνουμε λάθος....

Παρακαλούμε και προκαλούμε τον κο Βουλευτή άμεσα να μας απαντήσει με όλα τα στοιχεία (αν έχει) που να δείχνουν χρηματισμό του LesvosPost και των δημοσιογράφων του, αλλιώς θα το θεωρήσουμε ως διασπορά ψευδών ειδήσεων από τον ίδιο τον βουλευτή.

Αν δεν έχει στοιχεία να μας δείξει ότι χρηματιζόμαστε τον καλούμε άμεσα δημόσια να ανακαλέσει και να ζητήσει συγνώμη από τους δημοσιογράφους της ιστοσελίδας μας…






Και σε καλύτερη ανάλυση η συνομιλία…




Και σαν χριστουγεννιάτικο δώρο κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ σας ξανά παραθέτουμε το βίντεο με τις αποδοκιμασίες που έχει ξεπεράσει τις 30.000 προβολές…. Λογικά θα το είδατε σε όλα τα πανελλαδικής εμβέλειας κανάλια εκτός της ΕΡΤ φυσικά…