Το LesvosPost.com μπαίνει σε νέα εποχή…....

Την Δευτέρα 19 Νοεμβρίου online η ανανεωμένη ειδησεογραφική ιστοσελίδα των πολιτών της Λέσβου


Η ΝΟ1 ειδησεογραφική ιστοσελίδα της Λέσβου αποκτά νέα εμφάνιση & λειτουργίες!

Σύντομα το «LesvosPost» έρχεται με τη νέα σελίδα του, σε τεχνολογικά άρτια έκδοση για κινητά και τάμπλετ, σε καλαίσθητη μορφή και πιο λειτουργική εφαρμογή.

Μετά από μια μακρά και επιτυχημένη πορεία 6 ετών το LesvosPost μπαίνει σε ρυθμούς ανανέωσης και αναβάθμισης ακολουθώντας πάντα τους ρυθμούς της τεχνολογίας με στόχο να γίνει πιο λειτουργικό και εύχρηστο με βασικές αλλαγές τόσο σε τεχνική υποστήριξη αλλά κυρίως στην εμφάνιση.

Η νέα μορφή της σελίδας μας – στην ίδια γνωστή διεύθυνση LesvosPost.com η
LesvosPost.gr– θα είναι εμπλουτισμένη με νέες ενότητες, με ακόμη περισσότερη ειδησεογραφία και πιο πλούσια αρθρογραφία.

Νέοι συντάκτες και αρθρογράφοι αναμένεται τις επόμενες ημέρες να κάνουν ντεμπούτο στο νέο και ανανεωμένο LesvosPost με το ανανεωμένο site να έρχεται με μοντέρνο σχεδιασμό, νέες λειτουργικές δυνατότητες και πολύ ύλη.

Ειδήσεις, άρθρα γνώμης, βίντεο από τα σημαντικότερα γεγονότα και εκδηλώσεις του νησιού και πολλές ακόμη νέες στήλες θα έρθουν να προστεθούν στο ανανεωμένο LesvosPost.

Για το γεγονός πως μπορούμε μετά από έξι χρόνια να κάνουμε αυτά τα βήματα μπροστά, το οφείλουμε στους αναγνώστες μας και η νέα αναβαθμισμένη έκδοση της ηλεκτρονικής μας εφημερίδας είναι το λιγότερο που μπορούμε να τους ανταποδώσουμε για τη δική τους καθημερινή υποστήριξη.

Άλλωστε χωρίς αυτούς, χωρίς τη δική τους ενίσχυση, το νέο βήμα του «LesvosPost» δεν θα μπορούσε να γίνει πραγματικότητα.

Ο υπεύθυνος της τεχνικής ομάδας Μιχάλης Λιακατελλης θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια έτσι ώστε να μην υπάρξει ούτε λεπτό που το site μας θα είναι εκτός λειτουργίας.

Θα τα ξαναπούμε......!

Μείνετε συντονισμένοι………

Στείλτε μας τα σχόλια σας στο lesvospost@gmail.com ή στην σελίδα μας στο facebook