Καλωσορίζουμε τον Στρατή Τσιντώτα | Το LesvosPost "μεγαλώνει"


Η οικογένεια του Lesvospost μεγαλώνει καθημερινά, χάρη στην δική σας εμπιστοσύνη και ανταπόκριση έχοντας ως στόχο να παίξει καθοριστικό και πρωταρχικό ρόλο στην ενημέρωση.


Έτσι είμαστε στην ευχάριστη θέση από σήμερα να καλωσορίσουμε στην «οικογένεια» μας τον δημοσιογράφο Στρατή Τσιντώτα, ο οποίος θα αρθρογραφεί χωρίς αμοιβή και θα μας βοηθά συμβουλευτικά σε ειδησεογραφικά θέματα της επικαιρότητας και όχι μόνο, σε μια «δύσκολη» και γεμάτη απαιτήσεις χρονιά που ακολουθεί, με εκλογές σε Εθνικό και Αυτοδιοικητικό επίπεδο .

Με την εμπειρία του εδώ και 17 χρόνια στο χώρο της δημοσιογραφίας, ο Στρατής θα είναι ένας από τους συνεργάτες μας , αρθρογραφώντας αφιλοκερδώς  όπως εκείνος μας έχει μάθει όλα αυτά τα χρόνια, με αποκαλυπτική και άκρως αιχμηρή πένα και με στόχο να συμβάλει στην πραγματική ενημέρωση των πολιτών.


Ο Στρατής Τσιντώτας έχει σπουδάσει στο New York Sport College αθλητική δημοσιογραφία, έχοντας θητεύσει δίπλα σε δημοσιογράφους όπως ο Γιάννης Καραλής, ο Μανώλης Μαυρομάτης, ο Κώστας Δεληγιάννης, ο Γιάννης  Αργυρίου, ο Αλέκος Θεοφιλόπουλος, ο Δημήτρης Κωνσταντάρας, ο Νίκος Καραγιαννίδης, ο Άλκης Φιτσόπουλος, ο Νίκος Φύριος, η Άννα Καραμανλή και πολλοί άλλοι, ενώ ξεκίνησε να εργάζεται στην εφημερίδα Αθλητική Ηχώ πριν «μετακομίσει» για οικογενειακούς λόγους στην Μυτιλήνη.

Στο νησί εργάστηκε από το ξεκίνημα της  στην εφημερίδα του Δημήτρη Κίνδερλη Δημοκράτης Μυτιλήνης, για περισσότερα από δέκα χρόνια, ενώ παράλληλα από το 2004 εργάζονταν και στην εφημερίδα Αιολικά Νέα. Από το 2010 και μέχρι πρότινος ήταν δημοσιογράφος και εκδότης στην εφημερίδα Τα Νέα της Λέσβου.

Έχει επίσης εργαστεί στον ραδιοφωνικό σταθμό Best Fm, στο Αρχιπέλαγος TV και στην Τηλεόραση Μυτιλήνης, ενώ υπήρξε ανταποκριτής σε Aθηναικές εφημερίδες και στο ραδιόφωνο του Sport Fm