FoxBet: Με το 1.87 στο «Καραϊσκάκης»


Σημαντικές επιλογές έχει το σημερινό πρόγραμμα της Κυριακής, με δυάδα προγνωστικών να προκύπτει από Ελλάδα και Ιταλία στο οπαπ στοιχημα.


Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

Η πρώτη επιλογή για σήμερα έρχεται από το ελληνικό «κλάσικο». Πέντε σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις έχει φτάσει ο Ολυμπιακός, ο οποίος στοχεύει σήμερα σε ακόμα μία κόντρα στον Παναθηναϊκό ώστε να μείνει κοντά στην κορυφή. Οι «ερυθρόλευκοι» θα έχουν τη συμπαράσταση του κόσμου τους, όμως ο φετινός Παναθηναϊκός έχει αποδείξει ότι είναι πολύ δυσκολοκατάβλητος. Στα αγωνιστικά, εκτός έμεινε ο Φετφατζίδης για τους γηπεδούχους, ενώ πρόβλημα αντιμετωπίζει ο Γιόχανσον για την ομάδα του Δώνη. Τι κρατάμε; Δύσκολα θα μπορέσει ο Παναθηναϊκός να κάνει την έκπληξη στο «Καραϊσκάκης», όμως περιμένουμε να δείξει μαχητικός για ακόμα μία φορά. Το combo 1x&under 2.5 στο 1.87 μας αρέσει και το κρατάμε.

Μίλαν – Γιουβέντους

Περνάμε και στην Ιταλία, όπου το βράδυ θα γίνει το σημαντικότερο ματς της αγωνιστικής. Σπουδαίο ντέρμπι στο Μιλάνο, με τη Γιούβε να έχει τον πρώτο λόγο, τουλάχιστον θεωρητικά. Η Μίλαν μετράει τρεις σερί νίκες στο πρωτάθλημα και σήμερα θέλει να πάρει αποτέλεσμα κόντρα στους «μπιανκονέρι» ώστε να παραμείνει στην τέταρτη θέση. Ο Αργεντινός Ιγουαΐν έχει ενοχλήσεις, όμως αναμένεται να παίξει κανονικά. Από την άλλη, η Γιουβέντους υπέστη ήττα σοκ από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για το Τσάμπιονς Λιγκ, όμως εντός Ιταλίας δείχνει κυρίαρχη. Το διπλό στο 1.75 κρίνεται δίκαιο και μπαίνει στο δελτίο μας.