Συναυλία από την ΣΥΝΥΠΑΡΞΗ και τον Δήμο Λέσβου με τον Χρήστο Θηβαίο για την ενίσχυση των ανήλικων- ασυνόδευτων της Μόριας

Ο Χρήστος Θηβαίος έρχεται χωρίς αμοιβή στη Μυτιλήνη


Ο Χρήστος Θηβαίος έρχεται χωρίς αμοιβή στη Μυτιλήνη και την Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου , στις 8.30μμ, θα δώσει μια συναυλία στο Δημοτικό Θέατρο, υπό την αιγίδα του Δήμου Λέσβου.. Τη διοργανώνει η Κίνηση Πολιτών «Συνύπαρξη και Επικοινωνία στο Αιγαίο». Τα έσοδα θα διατεθούν για ενίσχυση των ανήλικων- ασυνόδευτων της Μόριας.

Από τις «Μέρες Αδέσποτες» στο «Σιδερένιο Νησί». 22 χρόνια δισκογραφίας και ο Χρήστος Θηβαίος συγκεντρώνει τις καλύτερες στιγμές του και παρουσιάζει ένα πρόγραμμα γεμάτο συναίσθημα, μελωδία και σπουδαίες επιτυχίες.

Τραγουδοποιός σπάνιας ευαισθησίας και ερμηνευτής υψηλών επιδόσεων, ο Χρήστος Θηβαίος διαλέγει τα αγαπημένα του τραγούδια από την πορεία του στη μουσική αλλά και άλλα που έχει αγαπήσει, από εκλεκτούς συναδέλφους του. Ταυτόχρονα παρουσιάζει και τα νέα τραγούδια από την σπουδαία δισκογραφική δουλειά που κυκλοφόρησε τον περασμένο Χειμώνα, με τίτλο «Σιδερένιο Νησί».

Ο Χρήστος Θηβαίος μαζί με δύο εξαιρετικούς μουσικούς υπόσχονται μια αξέχαστη συναυλία που θα συγκινήσει και θα διασκεδάσει, με τα δικά του σπουδαία τραγούδια, όπως το «Ημερολόγιο» και τις «Περικοπές Ενός Απόκρυφου Ευαγγελίου», αλλά και τραγούδια από τις συνεργασίες του με μεγάλους δημιουργούς, όπως τον Θάνο Μικρούτσικο, τον Γιώργο Ανδρέου, τον Βασίλη Δημητρίου κ.α.

Εισιτήρια προς 15 ευρώ, 13 ευρώ προπώληση, 10 ευρώ για φοιτητές, άνεργους, άνω των 65 , θα προπωλούνται από το ταμείο του Δημοτικού Θεάτρου Πέμπτη 29 Νοε. μέχρι Τετάρτη 5 Δεκ. 11-1 πρωί και 6-8 απόγευμα.