Στον καστανιώνα της Αγιάσου ο ΟΡΕΙΑΣ

Αυτή την Κυριακή 4 Νοεμβρίου ,με την ευκαιρία της γιορτής κάστανου θα περπατήσουμε και πάλι στον καστανιώνα της Αγιάσου .


Θα είναι μια όμορφη κυκλική διαδρομή μέσα στην πλούσια φύση της περιοχής ,διάρκειας 2,0-2,5 ωρών που θα καταλήξει στην πλατεία της Αγιάσου ,όπου θα έχουμε την ευκαιρία να συνεχίσουμε την πεζοπορία στα σοκάκια του χωριού με μια σακούλα (αν τα προλάβουμε) κάστανα στο χέρι.

Θα πάμε με πούλμαν χωρίς να αποκλείσουμε αυτούς που θέλοντας να ταλαιπωρηθούν  ψάχνοντας να παρκάρουν, έλθουν με τα αυτοκίνητα τους.

H αναχώρηση θα γίνει στις 09:30 από το My Market του κεντρικού parking Μυτιλήνης και η επιστροφή θα ξεκινήσει περίπου στις 16:00. Τα ορειβατικά μποτάκια  είναι απαραίτητα.


Παρακαλούμε να δηλώσετε συμμετοχή για τη μεταφορά με το  πούλμαν έως τις 22:00 της Παρασκευής 2 Νοεμβρίου κατά προτίμηση μέσω της φόρμας δήλωσης, αλλιώς τηλεφωνικά στο 6946 306487 (Αντωνία). Για τυχόν ακυρώσεις ειδοποιείτε έγκαιρα τηλεφωνικά. Εάν οι συμμετοχές ξεπεράσουν τις διαθέσιμες θέσεις, τότε θα τηρηθεί χρονική σειρά προτεραιότητας.