Ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου Λέσβου για τον θάνατο του Ε. Τρυφων- Στην μνήμη του θα δοθεί όνομα σε οδό της Μυτιλήνης


ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΛΕΣΒΟΥ ΓΙΑ ΤΟ  ΞΑΦΝΙΚΟ ΑΓΓΕΛΜΑ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΟΥ ΛΕΥΤΕΡΗ ΤΡΥΦΩΝ


Ο Δήμαρχος και το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Λέσβου  συντάσσει ομόφωνα το παρακάτω ψήφισμα:

Αποτίνοντας  φόρο τιμής στον εκλιπόντα, Λευτέρη Τρύφων, ο οποίος υπήρξε εκλεκτό μέλος όχι μόνο της Λεσβιακής αλλά και της Ελληνικής επιχειρηματικής κοινότητας και διακρίθηκε για την οξυδέρκειά του στο επιχειρείν και την πρωτοποριακή του δράση.

Αποδίδοντας τη δέουσα τιμή στον άνθρωπο που αν και οι επιχειρηματικές του δραστηριότητες απλώνονταν σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό ποτέ δεν ξέχασε την γενέθλια γη του την αγαπημένη μας Λέσβο στην οποία  πρόσφερε πολλαπλά και αθόρυβα.

                                               Α Π Ο Φ Α Σ Ι Ζ Ε Ι  

Να εκφράσει τη βαθιά θλίψη και τα ειλικρινή συλλυπητήρια του στους οικείους του εκλιπόντος

Να κατατεθεί στεφάνι εκ μέρους του Δημοτικού Συμβουλίου Λέσβου

Να προβεί στην ονοματοδοσία οδού προς τιμή της προσφοράς του εκλιπώντος


Η Αρμόδια Αντιδήμαρχος & Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ  «Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης του Δήμου Λέσβου Αναστασία Αντωνέλλη

Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου του Ν.Π.Δ.Δ Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης του Δήμου Λέσβου, εκφράζουμε τα βαθύτατα συλλυπητήρια μας στην οικογένεια του εκλιπόντος  Λευτέρη Τρύφων, διακεκριμένου επιχειρηματία, γεννημένου στην Λέσβο που ποτέ δεν σταμάτησε να νοιάζεται.
           
Η οικογένεια Τρύφωνα, από το 2012 μέχρι σήμερα στήριξε και στηρίζει με χορηγίες της, τόσο το Κοινωνικό μας Φαρμακείο όσο και το Κοινωνικό μας Οδοντιατρείο που έχουμε δημιουργήσει, προκειμένου να βοηθήσουμε  τους ανθρώπους του τόπου μας που πλήττονται από την φτώχια.

Τους ευχαριστούμε από καρδιάς που ακόμα και σε αυτή την δύσκολη για την οικογένεια ώρα, του θανάτου του Λευτέρη Τρύφων, επέλεξαν αντί στεφάνου να γίνουν δωρεές στον Οργανισμό μας, για την στήριξη των ευπαθών κοινωνικών ομάδων του νησιού μας.

Η Αρμόδια Αντιδήμαρχος & Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ  «Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης του Δήμου Λέσβου
Αναστασία Αντωνέλλη