Μουσικές νότες από παιδιά στην ετήσια εκδήλωση του μουσικού τμήματος του Συλλόγου Μικρασιατών της Σκάλας Λουτρών «ΤΟ ΔΕΛΦΙΝΙ»

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 18-11-2018 το απόγευμα, στην αίθουσα πολιτισμού Λουτρών, η ετήσια εκδήλωση του μουσικού τμήματος του Συλλόγου Μικρασιατών της Σκάλας Λουτρών «ΤΟ ΔΕΛΦΙΝΙ».


Την εκδήλωση, παρακολούθησαν με μεγάλο ενδιαφέρον οι γονείς των παιδιών, ο πρόεδρος του τοπικού μας Συμβουλίου και πολλά μέλη του Συλλόγου οι οποίοι είχαν τη δυνατότητα να παρατηρήσουν από κοντά την πρόοδο των παιδιών τους στη μουσική και να τα καμαρώσουν γι αυτό.


Στο μουσικό τμήμα του Συλλόγου συμμετέχουν αυτή τη στιγμή 16 παιδιά ηλικίας από 6 έως 24 ετών, δάσκαλος είναι ο κ. Γρηγόρης Μολυβιάτης και τα μαθήματα για όσους ενδεχομένως ενδιαφέρονται γίνονται στην βιβλιοθήκη του Συλλόγου στη Σκάλα Λουτρών κάθε Σάββατο μετά το μεσημέρι.

Στην εκδήλωση έπαιξαν κιθάρα και τραγούδησαν (κατά σειρά παρουσίασης) οι παρακάτω μαθητές και μαθήτριες:

Τάσος Φραντζέσκος, Πολύδωρος Τρουλινός, Γιάννης Δασκάλου, Άρης Μουσελίμης, Φίλιππος Καραμάνης, Γιώργος Καραμάνης, Φίλιππος Δασκάλου, Μιχάλης Τρουλινός,
Πέρσα Γκαγκάνη, Δίας Μουσελίμης, Αλέξανδρος Μουσελίμης, Δέσποινα Καραβατάκη, Ντορέτα Λιαδέλλη, Νικολέτα Τριβέλλα, Απόστολος Κομνηνός και Παναγιώτα Παπαχρυσού.

Μετά το πέρας της εκδήλωσης προσφέρθηκαν αναψυκτικά και γλυκίσματα στους μαθητές και σε όλους τους παρευρισκόμενους. 


Την επιμέλεια της παρουσίασης της εκδήλωσης είχε η αντιπρόεδρος του Συλλόγου κ. Νάσια Δαφιώτη.