Βολές από την 98 ΑΔΤΕ στις περιοχές Μερσινια, Καμμενο Δάσος και Μαγναδο Λέσβου


Φωτιά και ατσάλι θα σπείρουν τα άρματα μάχης της 98 ΑΔΤΕ


Η Στρατιωτική Διοίκηση γνωστοποιεί, ότι στις 11 Νοεμβρίου 18 από 07:00Ω έως 12:00Ω θα εκτελεστούν πυρά όπλων ευθυτενούς τροχιάς στη περιοχή βραχονησίδες «ΜΕΡΣΙΝΙΑ» Ν.ΛΕΣΒΟΥ.

Επικίνδυνη περιοχή χαρακτηρίζεται η θαλάσσια περιοχή Βραχονησίδες «ΜΕΡΣΙΝΙΑ», καθώς επίσης και όλη η θαλάσσια περιοχή του Όρμου «ΜΕΡΣΙΝΙΑ».

Στην παραπάνω περιοχή είναι επικίνδυνη η παραμονή και η διέλευση θαλάσσιων σκαφών, κατά το χρονικό διάστημα που θα εκτελούνται βολές, για αποφυγή ατυχημάτων

Η Στρατιωτική Διοίκηση γνωστοποιεί, ότι από 12 έως 15 Νοεμβρίου 18 από 08:00Ω έως 23:00Ω θα εκτελεστούν πυρά Όλμων στο πεδίο βολής «ΚΑΜΕΝΟΥ ΔΑΣΟΥΣ» Ν. ΛΕΣΒΟΥ.

Επικίνδυνη περιοχή χαρακτηρίζεται όλη η χερσαία περιοχή «ΚΑΜΕΝΟΥ ΔΑΣΟΥΣ»

Στην παραπάνω περιοχή είναι επικίνδυνη η παραμονή και η διέλευση προσωπικού και οχημάτων, κατά το χρονικό διάστημα που θα εκτελούνται βολές, για αποφυγή ατυχημάτων.

Η Στρατιωτική Διοίκηση γνωστοποιεί, ότι από 12 έως 15 Νοε 18 από 08:00Ω έως 23.00Ω θα εκτελεστούν πυρά Πυροβολικού στο πεδίο βολής «ΜΑΓΝΑΔΟΣ» Ν. ΛΕΣΒΟΥ.

Επικίνδυνη περιοχή χαρακτηρίζεται όλη η θαλάσσια περιοχή Μαγνάδος.

Στην παραπάνω περιοχή είναι επικίνδυνη η παραμονή και η διέλευση θαλάσσιων σκαφών, κατά το χρονικό διάστημα που θα εκτελούνται βολές, για αποφυγή ατυχημάτων.