Ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις σε Α΄ και Β΄ όμιλο της Α΄ΕΠΣ Λέσβου για την 9η και 7η αγωνιστική αντίστοιχα


Χωρίς το πολύ μεγάλο παιχνίδι, αλλά με ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις, συνεχίζεται το Σαββατοκύριακο το πρωτάθλημα στην Α’ Κατηγορία.


Στον Α’ Όμιλο, ο Παλλεσβιακός που παρουσιάζεται βελτιωμένος και ενισχυμένος, «απειλεί» το αήττητο του Αετού, σε ένα ματς που θα γίνει αύριο Σάββατο στην Θερμή. Για τον ίδιο όμιλο ο Ανδρονικάς θέλει να συνεχίσει την πορεία… πρωταθλητισμού που κάνει φέτος, υποδεχόμενος τον Αρίωνα Μ., ενώ στον Πολιχνίτο η τοπική ομάδα και ο Αρίων Π. αναζητούν βαθμούς που θα τους βγάλουν από την δύσκολη θέση.

Τέλος, ματς άκρως σημαντικό είναι αυτό ανάμεσα στον Αίγειρο και τον Αιγέα την Κυριακή στην Θερμή. Στον β’ όμιλο τώρα, το παιχνίδι που ξεχωρίζει είναι η επικίνδυνη αποστολή της Αναγέννησης στην Καλλονή, φιλοξενούμενη από τον Απόλλωνα που «καίγεται» για βαθμούς, ενώ το πρωί της ίδιας ημέρας ο Ατρόμητος θέλει να επιστρέψει στις νίκες έχοντας απέναντί του τον Αλκιβιάδη. Ο πρωτοπόρος Όλυμπος έχει τον πρώτο λόγο στην αναμέτρηση με τον Μεσότοπο στην Αγιάσο, ενώ τέλος η Προοδευτική δεν βλέπει άλλο αποτέλεσμα πλην της νίκης στην αναμέτρηση με τον Οδυσσέα Ελύτη. Αναλυτικότερα:

Α’ Τοπική

Α’ Όμιλος

Κυριακή 4 Νοεμβρίου (15.00)
9η αγωνιστική

Πολιχνίτος –Αρίων Π.
Παλλεσβιακός – Αετός (Σάββατο, Θερμή)
Ανδρονικάς – Αρίων Μ.
Αίγειρος – Αιγέας

Β’ Όμιλος
7η αγωνιστική

Ατρόμητος – Αλκιβιάδης (11.15)
Όλυμπος – Μεσότοπος
Προοδευτική – Οδυσσέας Ελύτης
Απόλλων – Αναγέννηση

Πηγή ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΣΒΟΥ / Σ. ΤΣΙΝΤΩΤΑΣ