Μεγάλη επιτυχία της ΕΛ.ΑΣ στην Λέσβο- Μπλόκο σε 51χρονο Μυτιληνιό χασισεμπορα με 13,5 κιλά χασίς

Συνελήφθη 51χρονος στη Λέσβο, για προμήθεια, μεταφορά, κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών

Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα

Στο πλαίσιο των ερευνών κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων, πάνω από 13,5 κιλά ακατέργαστης κάνναβης (χασίς)

Συνελήφθη, την Τρίτη (30-10-2018) στη Λέσβο, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μυτιλήνης, ένας 51χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για προμήθεια, μεταφορά, κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Αναλυτικότερα, ο 51χρονος παρέλαβε χθες, δέμα από μεταφορική εταιρεία στη Λέσβο, που όπως διαπιστώθηκε περιείχε οχτώ (8) συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη (χασίς) συνολικού βάρους 6.600 γραμμαρίων.

Από την περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης, διακριβώθηκε η εμπλοκή του συλληφθέντα, σε μία ακόμη περίπτωση εντοπισμού δέματος με μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών σε μεταφορική εταιρεία στη Λέσβο, πριν από περίπου ενάμιση μήνα.



ΦΩΤΟ ΕΛ.ΑΣ
Πιο συγκεκριμένα, όπως προέκυψε από τα στοιχεία της έρευνας, ο 51χρονος προμηθεύτηκε από περιοχή της Αττικής, ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού βάρους 7.130 γραμμαρίων, την οποία ακολούθως απέστειλε συσκευασμένη σε δέμα στη Λέσβο, με σκοπό να την παραλάβει ο ίδιος.

Στις έρευνες που πραγματοποιήθηκαν, συμμετείχε αστυνομικός σκύλος, ενώ οι παραπάνω ποσότητες των ναρκωτικών, οι οποίες προοριζόταν για περαιτέρω διάθεση σε τρίτους έναντι χρηματικής αμοιβής, κατασχέθηκαν.

Στην κατοχή του δράστη, καθώς και σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του στη Μυτιλήνη, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο (2) κινητά τηλέφωνα, δύο (2) κάρτες sim και αυτοσχέδια συσκευασία με ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης (χασίς) βάρους 5,5 γραμμαρίων.

Το προανακριτικό έργο και τις έρευνες διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Μυτιλήνης.