ΒΙΝΤΕΟ: Γκολ, φάσεις και η συνέντευξη τύπου από το Αιολικός- Αιγάλεω 0-1 | Πλούσιο φωτογραφικό υλικό

Όπως ακριβώς έχασε το προηγούμενο του παιχνίδι μέσα στου Ζωγράφου από τον Ηλυσιακό, έτσι και χθες, ο Αιολικός γνώρισε μια πολύ «πικρή» ήττα με 0-1 από το Αιγάλεω μέσα στην Μυτιλήνη και απομακρύνθηκε από την κορυφή του 7ου ομίλου.


Ρεπορτάζ: Στρατής Τσιντωτας

Μπροστά σε 1000 και πλέον οπαδούς του, ο Αιολικός ήταν καλύτερος από τον αντίπαλο του στο πρώτο μέρος, δημιούργησε και έχασε 2-3 καλές ευκαιρίες και έδειχνε πως έχει τον πρώτο λόγο στο ματς, με το Αιγάλεω να απειλεί ελάχιστα στο διάστημα αυτό.

Και ενώ όλα έδειχναν πως η ισοπαλία θα ήταν το τελικό αποτέλεσμα, στο 91ο ο Τσαφταρίδης εκτέλεσε φάουλ , ο Ζαχαρής δεν απομάκρυνε σωστά (του έγινε φάουλ αλλά δεν σφυρίχτηκε) και ο Μπατής από κοντά με προβολή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1.

Το ματς τελείωσε στο 101, αλλά στο δεκάλεπτο που ακολούθησε ο Αιολικός δεν μπόρεσε να αλλάξει την μοίρα του και μέσα σε δυο αγωνιστικές , έχασε δυο «δικά» του παιχνίδια.

Η LesvosPost WEB TV βρέθηκε στο δημοτικό στάδιο Μυτιλήνης.

Δείτε πως κατέγραψε η κάμερα του LesvosPost.com το γκολ της αναμέτρησης αλλά και τις δηλώσεις προπονητών και παιχτών στην συνέντευξη τύπου.




Δείτε το πλούσιο φωτογραφικό υλικό που κατέγραψε η κάμερα του LesvosPost


Βίντεο, Φώτο: Στεφάνου Γεώργιος

Ρεπορτάζ: Στρατής Τσιντωτας

Τοποθεσία: Δημοτικό στάδιο Μυτιλήνης

Ημερομηνία: 11 Νοεμβρίου 2018

Παράγωγη: LesvosPost Media Group

Νοέμβριος 2018

Το ρεπορτάζ του αγώνα