Οι φοιτητές του Πανεπιστημίου Αιγαίου γυρίζουν εκπομπές από την Μυτιλήνη για την ΕΡT

Το Πανεπιστήμιο Αιγαίου γυρίζει καθημερινές εκπομπές για την ΕΡΤ! Μεταδίδονται κάθε βράδυ στις 23.45 (ΕΡΤ2)


Για έκτη χρονιά φέτος το Τμήμα Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου και οι τεταρτοετείς φοιτητές του καταφέρνουν κάτι που κανένα άλλο τμήμα ΑΕΙ στην Ελλάδα δεν έχει καταφέρει: να παράγουν κάθε μέρα δεκάλεπτες εκπομπές επαγγελματικού επιπέδου για τη Δημόσια Τηλεόραση (ΕΡΤ) οι οποίες μεταδίδονται καθημερινά σε εθνικό δίκτυο από την 1η ως τις 7 Οκτωβρίου! 

Οι εκπομπές είναι ανταποκρίσεις από τη Λέσβο των κυριότερων γεγονότων που συμβαίνουν στο πλαίσιο του φεστιβάλ ντοκιμαντέρ Aegeandocs (www.aegeandocs.gr) που υποστηρίζεται σταθερά από το Πανεπιστήμιο Αιγαίου από τη ίδρυση του πριν έξι χρόνια ως σήμερα.  

Συνεντεύξεις με σκηνοθέτες, καταγραφές εκδηλώσεων του φεστιβάλ, τρέιλερ ταινιών, αλλά και εικόνες από τη ζωή και τις ιδιαιτερότητες της στη Λέσβο βγαίνουν «στον αέρα» της ΕΡΤ κάθε βράδυ στις 23.45.

Την έρευνα, παρουσίαση, εικονοληψία, ηχοληψία και πρώτο μοντάζ κάνουν οι φοιτητές του τμήματος υπό την καθοδήγηση του επ. Καθηγητή σκηνοθεσίας του Τμήματος Γιάννη Σκοπετέα.   Στη συνέχεια το post production ολοκληρώνεται στο στούντιο Digapictures/Aβαγιανός.

Aναλυτικά, οι συντελεστές της εκπομπής είναι:  

Διεύθυνση παραγωγής: ΕΦΗ ΣΙΑΛΕΥΡΗ - ΜΑΡΙΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗ
Σκηνοθεσία: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΤΣΟΥΡΗΣ
Moντάζ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΔΟΥΒΑΛΗ
Εικονοληψία –Έρευνα – Παρουσίαση: ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΜΠΟΥΓΙΟΥΚΛΗ-ΜΑΙΡΗ ΧΑΤΖΕΛΛΗ-ΜΑΡΙΑ ΣΙΝΟΥ-ΜΑΡΚΕΛΑ ΧΑΤΖΗΛΑΜΠΡΟΥ-ΜΑΡΙΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗ – ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΚΟΥΤΣΚΟΥΔΗ-ΛΕΥΚΗ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΙΔΟΥ-ΠΑΝΑΛΗ ΙΩΑΝΝΑ-ΡΑΛΟΥ ΤΑΤΑΡΗ-ΕΙΡΗΝΗ ΠΑΡΑΜΥΘΙΩΤΗ –ΣΠΥΡΟΣ ΒΛΑΧΑΤΣΗΣ
Post prοduction: ΠΑΥΛΟΣ ΑΒΑΓΙΑΝΟΣ/ Diga pictures

Executive producer: ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΚΟΠΕΤΕΑΣ, επ. καθηγητής ΤΠΤΕ Παν. Αιγαίου