Η Μυτιληνιά Ειρήνη Μπουντούκη -Το μοναδικό plus size μοντέλο στην Ελλάδα που εντυπωσίασε τους κριτές του GNTM [εικόνες & βίντεο]

Με τέσσερις θετικές ψήφους πέρασε στην επόμενη φάση του GNTM η Ειρήνη Μπουντούκη.

Το Greece’s Next Top Model συνεχίζει τις οντισιόν του στην Συμπρωτεύουσα.

Πολλές κοπέλες με όνειρο μια καριέρα στον χώρο της μόδας και του μόντελινγκ, διεκδικούν το πολυπόθητο εισιτήριο για την επόμενη φάση του σόου. 

Τις εντυπώσεις έκλεψε αυτή τη φορά μια όμορφη μελαχρινή κοπέλα, η Ειρήνη από την Θεσσαλονίκη.

Η Ειρήνη είναι επαγγελματίας plus size μοντέλο, που μάλιστα συνεργάζεται με πρακτορείο. Μάλιστα είναι το μοναδικό πραγματικό plus size model στην χώρα!

Η κοπέλα παρουσιάστηκε με ένα ολόσωμο μαύρο μαγιό που έγραφε «Bae Watch», μαύρες γόβες και ασημένιους κρίκους.


Κατάφερε να εντυπωσιάσει τους κριτές με την αυτοπεποίθηση και τον αέρα της και να πάρει το «OK», περνώντας στο bootcamp. Η Ειρήνη έχει μια κόρη και έχει ιδρύσει το κίνημα Diversity is Power, όπως δήλωσε η ίδια.

«Στην αρχή γελούσαν όλη μαζί μου», είπε η Ειρήνη λίγο πριν βγει μπροστά στους κριτές. 

Στη συνέχεια, παρομοίασε τον Δημήτρη Σκουλό με τον Σωτήρη Κοντιζά, τον πρώην κριτή του Masterchef, καθώς της έμοιαζαν μεταξύ τους!

Η Ειρήνη Μπουντούκη γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα, και έχει καταγωγή από την Μυτιλήνη. Εκείνη από τη Μυτιλήνη και με καταγωγή από τη Χίο, ο σύζυγός της από τον Μανταμαδο, μαζί με την τετράχρονη κόρη τους μένουν στη Θεσσαλονίκη. 

Δημιουργός και συντονίστρια του project #DiversityIsPower, επαγγελματίας plus size  μοντέλο συνεργάζεται με πρακτορεία μοντέλων στη Θεσσαλονίκη και στην Αθηνα. Αλλά και στο εξωτερικό.

Αριστούχος απόφοιτη του τμήματος Κοινωνική ς Θεολογίας του ΕΚΠΑ με ταυτόχρονη επαγγελματική εμπειρία σε ποικίλους τομείς. Ευτυχής σύζυγος και μητέρα προσκαλεί τις γυναίκες, που τόσο αγαπά, να μην παύουν ποτέ να εξελίσσονται και να έχουν σαν άξονα της καθημερινότητας τους την αγάπη.