Ι.Χ τύπου Βαν χτύπησε και εγκατέλειψε αιμόφυρτο στο οδόστρωμα οδηγό δικύκλου στην Μυτιλήνη (PICS)

Τροχαίο ατύχημα είχαμε πριν λίγο έξω από το κτήριο της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου στην Προκυμαία Μυτιλήνης..

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες οδηγός Ι.Χ τύπου Βαν χτύπησε και παρέσυρε μέσης ηλικίας οδηγό δικύκλου με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του τελευταίου, ακριβώς έξω από την είσοδο της αίθουσας του περιφερειακού συμβουλίου.

Ο οδηγός του Βαν αμέσως μετά την σύγκρουση εγκατέλειψε το σημείο του τροχαίου αφήνοντας πίσω του αιμόφυρτο τον οδηγό του δικύκλου να σφαδάζει από τους πόνους.

Άμεσα στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ όπου και παρέλαβε τον τραυματία ενώ η αστυνομία διεξάγει έρευνες για τον εντοπισμό του οδηγού με το Βαν.

Φώτο FB: Δ. Ρουσσος

Η ανακοίνωση από το λιμενικό:

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε, απογευματινές ώρες χθες, στη συμβολή των οδών Κωνσταντινουπόλεως με Ηλία Ηλιού, όταν στην προσπάθεια του 51χρονου οδηγού δίκυκλης μοτοσυκλέτας, στην οποία επέβαινε και μία 51χρονη, να αποφύγει τη σύγκρουση με αυτοκίνητο κλειστού τύπου (ΒΑΝ), έχασε τον έλεγχο και ανετράπη επί του οδοστρώματος, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ο 51χρονος στο αριστερό πόδι.

Ο τραυματίας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης, όπου όπου αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες εξήλθε.


Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Μυτιλήνης.