Το μήνυμα του ολυμπιονίκη Κώστα Κεντερη στην Όλγα Φιασκα και τον Γ.Κοντο για την κατάκτηση του χάλκινου ολυμπιακού μεταλλίου (pic)


Από τότε που αποχώρησε από τους στίβους, ο Κώστας Κεντέρης σπανίως δημοσιοποιεί το τι σκέπτεται και τι αισθάνεται για εκείνους και εκείνες που πρωταγωνιστούν στον ελληνικό κλασικό αθλητισμό. 


Τα συγχαρητήρια του στην Ολγα Φιασκα για την κατάκτηση του χάλκινου Ολυμπιακού μεταλλίου στα 5000μ βαδην στους Ολυμπιακούς αγώνες νέων εξέφρασε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο χρυσός Ολυμπιονίκης, Κώστας Κεντέρης!

Ο χρυσός Ολυμπιονίκης του Σίδνεϊ στα 200 μέτρα, ανέβασε στο προσωπικό του προφίλ στο facebook μια φωτογραφία της Φιασκα μαζι με τον προπονητή της Γρηγόρη Κοντο που αναφέρει:

«Η σοβαρότητα, η σεμνότητα, ο σεβασμός, το ταλέντο, η επιμονή, η υπομονή, η όρεξη για σκληρή δουλεια και, η αγάπη γι' αυτό που κάνεις είναι λίγα από τα στοιχεία που πρέπει να έχει ένας αθλητής για να πετύχει τους στόχους του. Μερικά απο αυτα τα χαρίσματα είναι έμφυτα, κάποια είναι οι αρχές που παίρνεις από την οικογένεια σου, και καποια χρειάζεσαι τον κατάλληλο προπονητή, δάσκαλο, παιδαγωγό, να στα διδάξει. Ενα μεγάλο μπράβο και στους δυο σας Olga Fiaska Γρηγόριος Κοντός»

Υπενθυμίζεται πως ο Κώστας Κεντέρης, ξεκίνησε και εκείνος όπως και η Ολγα από τις δύσκολες συνθήκες προπόνησης στην Μυτιλήνη, ενώ και ο Κώστας Κεντερης στην αρχή είχε προπονητή τον Γρηγόρη Κοντό.