Η μεγάλη επιστροφή…«Marush»- Opening 19 Οκτωβρίου… με πολλές εκπλήξεις….. | Προκυμαία Μυτιλήνης- Κουντουριώτη Π. 57 -( PICS)


To Marush στην Προκυμαία Μυτιλήνης ετοιμάζεται να επιστρέψει ανακαινισμένο και με ένα εντελώς διαφορετικό στυλ από αυτό που το είχαμε συνηθίσει την Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2018!  


To Marush που βρίσκεται στην καρδιά της Μυτιλήνης και φροντίζει κάθε χρόνο να μας διασκεδάζει στο μοντέρνο χώρο του με καταπληκτικές μουσικές, υπέροχα ποτά και σούπερ κοκτέιλ, φέτος μας δίνει έναν ακόμα λόγο να βρεθούμε εκεί! 

Κι αυτός ο λόγος δεν είναι άλλος από την -όπως όλα δείχνουν- εντυπωσιακή νέα εικόνα που ετοιμάζει… και το τελείως διαφορετικό στυλ του…. Τέρμα λοιπόν τα ξενύχτια.. έρχονται γευστικά πρωινά και βραδινά! 

Με άρωμα χειμώνα θα υποδεχθεί και τη φετινή σεζόν πλήρως ανακαινισμένο. Με πολύχρωμη διακόσμηση, ωραία μουσική και ζεστά ροφήματα, που θα σου φτιάξουν τη διάθεση.

Το Marush θα αλλάξει και φέτος τα δεδομένα στη νυχτερινή και όχι μόνο ζωή της Μυτιλήνης.

Η ανακοίνωση της διοίκησης:

«MARUSH 1995-2018

23 χρόνια MARUSH.... Τι να πρωτοθυμηθώ ...

Έρωτες? Χωρισμοί? Γλέντια μέχρι τελικής πτώσης ? Live, DJ set, House, RnB, Disco, Ελληνικά, Σφηνάκια, Υποβρύχια?

Πίναμε και προσφέραμε καφέ απλα και μόνο για να θυμηθούμε τι κάναμε χθες και να κανονίσουμε τι θα κάνουμε το επόμενο βράδυ και δεν ήταν λίγες οι φορές που ο καφές γινόταν ποτό , η ένταση της μουσικής αυξανόταν και χωρίς να το καταλάβει ουτε να το προσπαθήσει κάνεις το Παρτυ ξεκινούσε μέρα μεσημέρι ( τα γνωστά πρώτα Day light )

23 χρόνια πέρασαν και κάνεις μας δν το κατάλαβε ΌΜΩΣ πέρασαν και ο καθένας που έχει πιεί εστω και ενα ποτό μαζι μας κατι έχει να θυμάται απο τις ΝΥΧΤΕΣ ΤΟΥ MARUSH

23 χρόνια μετά το μονο που μπορούμε να πουμε με σιγουριά ειναι οτι έχουμε χορτάσει απο την έντονη νυχτερινή Διασκέδαση και αυτό που πραγματικά μας λείπει και έχουμε ανάγκη είναι να πειραματιστούμε σε νεες τεχνικές, να παρέχουμε υπηρεσίες και προϊόντα τοσο απο την διεθνή οσο και την εγχώρια αγορά που μεχρι σημερα απολαμβάνουμε είτε απο τα social media ειτε απο καποιο ταξιδι...σύγχρονως θελουμε να ξαναθυμηθούμε παραδοσιακες γεύσεις που τα τελευταία χρονια εχουμε ξεχάσει, γεύσεις απο καθε γωνια της Χώρας μας.

ΑNΟΙΓΕΙ λοιπον ενας ΝΕΟΣ κυκλος που στόχο δεν εχει να ανταγωνιστεί την υπάρχουσα Αγορά της πολης μας αλλά να πρωτοτυπεί και να πειραματίζεται.

Όσον αφορά την ΕΝΤΟΝΗ νυχτερινή διασκέδαση της Πολης είμαστε σίγουροι οτι την αφήνουμε σε πολυ καλα χέρια, σε νεοτερους με περισσότερη ενέργεια και φρεσκιες ιδεες....

Εμείς θα σας προσφέρουμε κάτι ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ !!

 Season opening λοιπόν ...

MARUSH crew»

Ακόμη πιο ζεστό. Ακόμη πιο ατμοσφαιρικό. Ακόμη πιο ονειρικό.