Ευχαριστήριο μήνυμα Δ/ντη του LesvosPost Στεφάνου Γεώργιου για τις εκατοντάδες ευχές στα Γενέθλια του


Ευχαριστήριο μήνυμα Δ/ντη του LesvosPost.com Στεφάνου Γεώργιο


«Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους τους φίλους, γνωστούς, συγγενείς, βουλευτές, πολιτικούς, επιφανείς δημοσιογράφους, τραγουδιστές κτλ για τις εκατοντάδες ευχές και για τα εκατοντάδες όμορφα μηνύματα που δέχτηκα για τα Γενέθλια μου στο mail, στο inbox του facebook και στο προφίλ μου αλλά και τα αμέτρητα τηλεφωνήματα που έλαβα. Προσωπικά, εύχομαι σε όλους σας ψυχική και σωματική ηρεμία, όπως επίσης αγάπη σε σας και τις οικογένειες σας.

Τα γενέθλια μας είναι μια μέρα πολύ ξεχωριστή για εμάς και όσους μας αγαπάνε γιατί σαν σήμερα ήρθαμε στον κόσμο.

Έγινα 29.. εεε και…!...Τα χρόνια είναι για να φεύγουν και εσύ είσαι για να τα ζεις! 

Η ζωή δεν είναι στα ίσως που σκέφτεσαι για το αύριο, είναι ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ και μόνο αυτό πρέπει να σε νοιάζει. 

Σήμερα συνειδητοποίησα πως όντως πλησιάζω πλέον κανονικά και με τον νόμο στα 30. 

Πώς νιώθω γι’ αυτό; ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ…….

Είναι όμως και στιγμές που νιώθω ακόμα καλύτερα, δηλαδή πραγματικά ευγνώμων όταν επαναφέρω στη μνήμη μου κάποια σημαντικά γεγονότα της χρονιάς που μεσολάβησε μεταξύ των 28 και των 29 μου χρόνων.

Παντρεύτηκα, έκανα ένα πανέμορφο αγοράκι που όταν με κοιτά στα μάτια νιώθω σαν 20 ετών… Έκανα οικογένεια.. Μεγάλο συναίσθημα να κάνεις οικογένεια, να κάνεις αυτό που ονειρεύεσαι από μικρός..

Εν ολίγοις αυτά και αλλά ευχάριστα συνέβησαν μέσα σ’ ένα χρόνο τα οποία όμως μ’ έκαναν να σκεφτώ.

Η ζωή μας δίνεται για να τη ζήσουμε. Όσο γίνεται, όσο μπορούμε πρέπει να τη ζήσουμε.

Ιδιαίτερα ευχαριστώ πρέπει να πω σε όλους τους συνεργάτες και την δημοσιογραφική  του LesvosPost.com που είναι πάντα δίπλα μου σε όλες τις στιγμές και μαζί τους έχουμε ανεβάσει σε υψηλα επίπεδα την ενημέρωση των πολιτών της Λέσβου.

Αυτοί όλοι είναι οι αφανείς ήρωες της νέας LesvosPost Media.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ φυσικά αξίζει και η σύντροφος μου Μαριλενα Σαχινι που βρίσκεται δίπλα μου στα δύσκολα και στα καλά και μου συμπαραστέκεται σε πολλά πράγματα, και φυσικά για το μεγάλο δώρο που μου έκανε για όλα τα χρόνια της ζωής μου, την γέννηση του μικρού Κωνσταντίνου …και φυσικά για όλα τα υπόλοιπα που θα ζήσουμε μαζί μέχρι τα βαθιά γεράματα… 

Φυσικά δεν θα ξεχάσω την οικογένεια μου που χωρίς αυτούς δεν θα ήμουν τώρα εδώ να σας γράφω αυτές τις γραμμές…. Ένα ευχαριστώ λοιπόν στον Κώστα (Μπαμπάς), Έφη (Μαμά), Ραφαήλ-Αναστάσιος (Αδελφός), Στρατής (Αδελφός), και όλους τους συγγενείς μου που είναι πάντα διπλά μου σε ότι τους χρειαστώ…

Σας ευχαριστώ όλους για τις πολύ όμορφες ευχές σας !!! Σας εύχομαι και εγώ κάθε επιθυμία σας να πραγματοποιηθεί και πάντα με υγεία, αγάπη και ευτυχία!!!

Χρόνια μου πολλά! Τα 29 είναι μια υπέροχη ηλικία και στα 30 πρέπει να θυμηθώ αντί να φρικάρω, να ξεφαντώσω όπως ποτέ άλλοτε!

Με εκτίμηση
Στεφάνου Γεώργιος
Δ/ντης-αρχισυντάκτης 
LesvosPost.com»

Τουρτα απο το ζαχαροπλαστειο ΠΑΝΤΑΖΗΣ