Lesvos Trail: Ολοκληρώθηκε η μεγάλη γιορτή της φύσης και του αθλητισμού της Λέσβου

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν, για 3η συνεχή χρονιά, οι αγώνες τρεξίματος βουνού Lesvos Trail, τους οποίους διοργάνωσε ο Φορέας Τουρισμού Μολύβου!


Φέτος, όλοι οι αγώνες είχαν ως σημείο εκκίνησης και τερματισμού την Πλατεία της Πέτρας, εκτός από τον αγώνα Lesvos Walk που ξεκίνησε από τον Βαφειό και τον αγώνα Molyvos Night Running, που πραγματοποιήθηκε εξ ολοκλήρου στον παραδοσιακό οικισμό του Μολύβου την πρώτη ημέρα των αγώνων.

Σύμμαχος των δεκάδων αθλητών, Ελλήνων και ξένων, που συμμετείχαν στους αγώνες ήταν ο πολύ καλός καιρός, που επέτρεψε και σε αρκετό κόσμο, όλων των ηλικιών, να επισκεφθεί την περιοχή και να απολαύσει από κοντά τη διοργάνωση.

Αξιοσημείωτη και η ενθουσιώδης συμμετοχή δεκάδων παιδιών στους παιδικούς αγώνες, άλλα και το γεγονός ότι δεκάδες εθελοντές εκδήλωσαν το ενδιαφέρον τους να συνεισφέρουν στην προσπάθεια των διοργανωτών και βοήθησαν σημαντικά στην πραγματοποίηση των αγώνων.

Οι αγώνες

Oι αγώνες LESVOS TRAIL 25χλμ και LESVOS RUNNING 13χλμ απευθύνονταν στους λάτρεις του αγώνα δρόμου βουνού, που αποζητούν μια όμορφη εμπειρία αντοχής σε ανυπέρβλητης ομορφιάς φυσικά τοπία, ενώ τα LESVOS WALK, MOLYVOS NIGHT RUNNING, και LESVOS KIDS δημιούργησαν διαφορετικές και αξέχαστες αναμνήσεις σε όλη την οικογένεια.

Αυτό που έκανε το LESVOS TRAIL ξεχωριστό είναι η εναλλαγή των τοπίων, καθώς μπορούσε κανείς να επιλέξει να τρέξει τόσο στα παραδοσιακά σοκάκια του Μολύβου, όσο και στα πανέμορφα μονοπάτια που διατρέχουν τον ορεινό όγκο του Λεπέτυμνου.

Οι αγώνες Lesvos Trail διοργανώθηκαν από τον Φορέα Τουρισμού Μολύβου, τεχνικός συνεργάτης ήταν το Lesvos Ride και ήταν υπό την αιγίδα και την ευγενική υποστήριξη της Περιφέρειας Β. Αιγαίου, της  Ε.Τ.Α.Λ. ΑΕ, του Επιμελητηρίου Λέσβου καθώς και διαφόρων Φορέων και χορηγών. Χρυσός Χορηγός της διοργάνωσης ήταν η ARLA PROTEIN.

Αποτελέσματα των αγώνων και φωτογραφικό υλικό στα κάτωθι link:


Από το γραφείο τύπου του Φορέα Τουρισμού Μολύβου